Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Justyna

Domyślnie Justyna

Witam coś nowego do oceny na weekend
    Z czwartkowej sesji z Justyną http://www.maxmodels.pl/diament.html udało mi się zrobić oto takie zdjęcia.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Jako BONUS portret troszkę inaczej
    9.
    Ostatnio edytowane przez sowart ; 27-03-2010 o 15:39

Domyślnie

Jak dla mnie 1 i 8.
    Pozostałe technicznie świetne, ale jakieś dziwne, trochę jakby zniekształcone pozy.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

W porónaniu do tego, co widać u niej na MM to wyciągnąłeś z niej niesamowitą kobiecość i piękno. Na prawdę. 1 jest świetna i mocno się wybija ponad resztę. 4 fajnie kadrowo, tylko ta noga.... 5 gryzie się z resztą tonacją. 8 jakieś za smutne dla mnie. No i jeszcze 9 mi się podoba
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

1 świetne !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    W porónaniu do tego, co widać u niej na MM to wyciągnąłeś z niej niesamowitą kobiecość i piękno. Na prawdę. 1 jest świetna i mocno się wybija ponad resztę. 4 fajnie kadrowo, tylko ta noga.... 5 gryzie się z resztą tonacją. 8 jakieś za smutne dla mnie. No i jeszcze 9 mi się podoba
    Dzięki
    Co do 4 to mam jeszcze 2 tak samo kadrowo, tylko z innymi pozami, wybrałem do setu to, bo na pozostałych Justyna ma jedno oko przymrużone
    5. Tonacyjnie jest inna, ponieważ zrobiłem ją później od reszty, a dałem do setu w ostatniej chwili

Domyślnie

1 - ot glamourek, w porządku. Natomiast szóstka - rewelacja! To jest naprawdę świetne zdjęcie. Reszta to takie walki ze światłem, warsztatem, sztampą. Tu natomiast mamy emocje! Są drobiazgi, jak lekko duża dłoń, czy jakieś chyba obróbkowe pozostałości, ekspozycję inaczej bym w kadrze trochę też może rozłożył (winietka, dodge & burn). Ale to jest zdjęcie najlepsze z tego zestawu według mojej oceny. Ono jest o dwie-trzy klasy wyżej niż pozostałe. Ode mnie gratulacje. No ale ja jestem dziwny.

Domyślnie

1,5,6 i bonusik najlepsze ,ogólnie fajnie zdjęcia ładna modelka ale brakuje jeszcze tego czegoś (każdy o tym mówi ale nikt nie wie co to jest )

Domyślnie

1 i bonusik - to moje faworyty ! Nie do końca za to uwielbiam taką obróbkę - "a'la sepia".

Domyślnie

Mam podobne odczucie jak coroner.
    Twoje zdjęcia istotnie wzmocniły Jej portfolio.
    Cała seria mi się podoba - no może tylko 6 i 7 odbiegają od tematu /co nie znaczy, że są złe/

1, 8 no i 9 są u mnie na topie - gratulacje
    NIKON Z6II | FTZ | N 50/1.4 G |N 14-30/4 S | N 24-70/4 S | SB-900 | SanDisk CFexpress 128 GB | Velbon ULTRA VOXi L + Triopo B-1

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów