Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Kto mi doradzi jakie programy?

Do mojego D70s nigdy nie uzywalem czegos innego jak Photoshop Moze ktos da mi liste co musze/powinienem zainstalowac dodatkowo?
    Boguslaw Glegola
    www.glegola.co.uk GG: 2383535

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw Zobacz posta
    Do mojego D70s nigdy nie uzywalem czegos innego jak Photoshop Moze ktos da mi liste co musze/powinienem zainstalowac dodatkowo?
    Jesli Ci wystarcza, to na cholere chcesz jeszcze cos instalowac? Za duzo czasu masz czy jak?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

"Moze ktos da mi liste co musze/powinienem zainstalowac dodatkowo?"

Zeby co?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piaseczno k.Wa-wy

Domyślnie

Koniecznie jakieś akcje, co to same przekształcą zwykłe foty w dzieła mistrza
    Pozdrawiam,
    Janusz

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Radzę zacząć od Photoshop Elements 4.0. Są w miarę dostępne cenowo i jest bardzo dużo książek i kursów online na jego temat. Bardzo dużo można przy pomocy tego programu zrobić. Niestety nic nie wiem na temat dostępności tego programu i ilości książek na jego temat w języku polskim.
    A zniechęcającymi i ironicznymi odpowiedziami się nie przejmuj. Taki ten nasz naród - ludzie lubią się wywyższać...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Radzę zacząć od Photoshop Elements 4.0.
    Boguslaw uzywa PhotoShopa. Po co wiec dodatkowo ma uzywac jeszcze PhotoShop Elements? Uwazasz, ze PSE da mu wiecej mozliwosci niz pelny PhotoShop??

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A zniechęcającymi i ironicznymi odpowiedziami się nie przejmuj. Taki ten nasz naród - ludzie lubią się wywyższać...
    Przeczytaj dokladnie jeszcze raz pytanie, a potem odpowiedz mi, na jakiej podstawie twierdzisz, ze ktos z odpowiadajacych sie "wywyzsza"?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Boguslaw uzywa PhotoShopa. Po co wiec dodatkowo ma uzywac jeszcze PhotoShop Elements? Uwazasz, ze PSE da mu wiecej mozliwosci niz pelny PhotoShop??
    Rzeczywiście nie zauważyłem że napisał o Photoshopie. Myślałem że nic nie używał i pyta się o byle jaki program...

Domyślnie

uzywam photoshopa i pod wzgledem graficznym mi starcza, ja bardziej bym chciał jakiś programi co mi pokaże jakieś magiczne informacj o moim aparacie itp + może jakiś magiczny program co robi super ramki bo tego jednak nie potrafie jakoś zrobić:P
    Boguslaw Glegola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw Zobacz posta
    uzywam photoshopa i pod wzgledem graficznym mi starcza, ja bardziej bym chciał jakiś programi co mi pokaże jakieś magiczne informacj o moim aparacie itp + może jakiś magiczny program co robi super ramki bo tego jednak nie potrafie jakoś zrobić:P
    Wiesz co... Zamiast kolejnego programu, to ja bym Ci raczej ksiazke jakas polecil kupic...
    Albo nie -- bo to strata pieniedzy bedzie -- i tak bedzie sie kurzyla.
    Mogles sie nie przyznawac do tego, ze uzywasz PhotoShopa, a nie potrafisz nawet ramek zrobic. I to juz nawet nie kwestia tego czy potrafisz czy nie... Po prostu zasmierdzialo mi tu... Lenistwem. W internecie od zaje...nia lezy tutoriali na temat tych glupich ramek...
    Wstyd.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Wiesz co... Zamiast kolejnego programu, to ja bym Ci raczej ksiazke jakas polecil kupic...
    Albo nie -- bo to strata pieniedzy bedzie -- i tak bedzie sie kurzyla.
    Mogles sie nie przyznawac do tego, ze uzywasz PhotoShopa, a nie potrafisz nawet ramek zrobic. I to juz nawet nie kwestia tego czy potrafisz czy nie... Po prostu zasmierdzialo mi tu... Lenistwem. W internecie od zaje...nia lezy tutoriali na temat tych glupich ramek...
    Wstyd.
    Nie wiem jak Ty, ale ja pracuje 7 dni w tyodniu: 4 w pracy 3 na uniwerku i czasmi nie mam czasu iśc do WC;/ a obiady domowe jadam jak się moja dziewczna nade mną zlituje;/ Tak wiec na moje hobby pozostaje mi tyle czasu ile ile pomiędzy przystankami;/ Darój sobie "lenistwa" swojego aby mi poprosty napisać że magicznym programem może być: Opanda. Teraz już wiem ile zrobiłęm zdjęć
    Boguslaw Glegola

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów