Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie problem z instalacja wordpressa

hej,

mam problem z instalacja wordpressa na serwerze home.pl

chcialbym, zeby strona znajdowala sie w katalogu na serwerze (dla ladu i skladu). Utworzyłem katalog, zrobiłem w domenie przekierowanie na ten katalog. Zainstalowalem wordpressa i... nic. po instalacji po wpisaniu adresu strony jest biala strona, czyli nic. Moglby mi ktos pomoc ?

adres to http://www.rutkowskimarcin.pl

Domyślnie

a baza danych jest i dziala?

Domyślnie

nic nie dziala. gdy chce odpalic instalacje na serwerze tez jest biala strona. Teraz zastanawiam sie czy to przypadkiem nie wina nowego wordpress, w sieci problem jest poruszany kilukrotnie ale bez odpowiedzi. Wordpress wersja 2.9.2 PL.

Wczesniej jak byla joomla, wszystko dzialo poprawnie.

Domyślnie

ta wersja dziala bdb.

Domyślnie

no ja widac, nie wszystkim

co ejst nie tak ?!

Domyślnie

wrzucas wordpressa w opowiedni katalog, edytujesz konfig podajac adres bazy danych login i haslo, wpisujesz w pasek adresu instal.php po sciezce do pordpressa i juz... instaluje sie moment. moze nie dialac jesli mysql jest za stary, ale to juz musisz gadac z home.pl

Domyślnie

Pamietam ze tam bylo troche merdania w panelu homa i ustawieniach WP. Zadzwon do nich, mnie poprowadzili "za reke" i wszystko poszlo idealnie w 3 minuty.

Domyślnie

Upewnij się, że poprawnie umieściłeś wszystkie pliki

Domyślnie

a w configu podales dobra sciezke? rzuc okiem na dokumentacje, tam wsio jest wytlumaczone krok po kroku (tj. jak postawic WP, zeby sobie siedzial w katalogu i nie smiecil)
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

odkopuje moj temat.

Udalo mi sie zainstalowac wordpressa, ale pojawia sie inny problem, mianowicie:

Wchodze w panel administracyjny WP (wp-admin..) i wszystko jest ok, jednak gdy chce cos zmienic, dodac notke, dokonac jakis zmian, gdy zaczynam to robic nagle pojawia sie biale okno i strona jakby sie ladowala i nie dzieje sie nic. Jakby server przerwal polaczenie. O co w tym chodzi, wie ktos ?

Na hotlini home.pl zbyli mnie tym, ze to nie ich program i to na pewno problem WP.
    Ostatnio edytowane przez MR ; 06-06-2010 o 11:36

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów