Jutro oddaje do serwisu, w Lublinie. Dla zainteresowanych napiszę jak się sprawa potoczyła i za ile.
Szukaj
Jutro oddaje do serwisu, w Lublinie. Dla zainteresowanych napiszę jak się sprawa potoczyła i za ile.
mi w 18-55 coś latało, do teraz nie wiem co, ale w robieniu zdjęć nie przeszkadza, jak czyściłem jakiś obiektyw 'od tyłu dałem na najdłuższą ogniskową, i taką bawełniana szmatką leciutko ścianki od środka przeczyściłem to wydawało mi się że tam jest takie coś nie wiem conie wiem jak to nazwać tam kawałek ścianki się ruszał jak na sprężynce, więc może to to, choć nie wiem, raczej w robieniu zdjęć Ci to nie przeszkodzi, a obiektyw raczej od niczego chyba się nie popsuje
pozdrawiam
Witam,
Mam może trochę absurdalne pytanie, ale zapytamCzy jeżeli pożyczę obiektyw N 18 -105 ( zakupiony z D90 ), znajomemu, który ma D 60 , czy będę musiał kalibrować obiektyw, po ponownym podłączeniu do mojej D 90 -tki ?
Sorry, nie tu się wpisałem. Już zmieniam.![]()
Oczywiście nie. Kupno obiektywu w zestawie z aparatem nic tu nie zmienia.Czy jeżeli pożyczę obiektyw N 18 -105 ( zakupiony z D90 ), znajomemu, który ma D 60 , czy będę musiał kalibrować obiektyw, po ponownym podłączeniu do mojej D 90 -tki ?
Skontaktuj się z nami