Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Hobby

Domyślnie Hobby

Witam
    Jedni ryby łowią,
    A inni fotografują.

W tle bielą po oczach razi "Dar Pomorza"
    Pozdrawiam

Domyślnie

fajne ale do poprawy.
    Uciac gore i jeszcze jakby sie dalo wyciac ten lancuch z jego cieniem i bedzie super ekstra minimalistyczne zdjecie.
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Wydaje mi się, że trochę zmarnowałeś sytuację - w tym kadrze zbyt wiele drążków itp. Chyba byłoby znacznie lepiej, gdybyś skoncentrował się na wędkarzu i łańcuchu (i ich cieniach), a całość kompozycji zamknął bulajami. Ale to taka moja opinia...
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

dziekuje za opinie ... moze faktycznie niepotrzebny ten poklad...

Domyślnie

dokładnie tak samo jak przedmówcy. Kurcze, szkoda tego kadru, bez góry byłoby genialnie a tak jest zwyczajnie. Wiesz Nemeth, dopiero analizując to zdjęcie uświadomiłem sobie jak cienka jest granica między genialnością a przeciętnością, może spotkasz tam ten zestaw jeszcze ?

Domyślnie

No to poprawka ....

Zapewne i tak mozna by inaczej wykadrowac lecz robiac zdjecie wlasnie tak je widzialem. Od poczatku tak mialo pojsc tylko jakos zal mi bylo ciac ten lancuch no i przedobrzylem.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Mnie się wydaje, że jak już by wyciąć łańcuch to w ogóle nie zczaiłbym sceny (gdzie, co i jak).
    Abstrahując - co ten koleś tam łowił? Żywy dowód na kumulację zanieczyszczeń?
    pozdr!
    D80 | 18-70 3.5-4.5 | 50 1.8 | 70-300 4.5-5.6 VR | Marumi CPL DHG

Domyślnie

Raczej widziałbym to w taki sposób, kto powiedział że zdjęcia musi być natychmiast rozpoznawalne, przyporządkowane i jednoznaczne ? niech trochę pointryguje i zmusi szare komórki do wejścia na obroty. Choc pewnie się mylę.

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

Ostatnia wersja rzeczywiście najlepsza, nawet humorystyczna bym powiedział
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Uprawnienia umieszczania postów