Szukaj
I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
2 ładnie ,ale całość za miękko chyba ze czerpałeś inspiracje z lat 70, 60 to ok![]()
To blurowanie raczej słabe jest. Najfajniesza 6tka, ale przydałoby się podkreślić makijaż obróbką IMHO.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
odloz fotoszopa, skup sie na oswietleniu. etap kolorowania i blurowania zostan na moment swiadomej fotografii gdy lampy juz nie beda przeszkadzac.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Tak na 50%. Część zaświecona trochę na ślepo, część bardzo przyzwoicie. Obróbka mogłaby miejscami być lepsza. Dwójka, gdyby nie wyjarana trochę szyja, byłaby miodna. Najlepsza pod kątem świetlnym i dla mnie ogólnym jest czwóreczka. Może minka (usta), trochę nie-glamour, ale dla mnie przyjemna w odbiorze. 6 zupełnie niefajna - znów minka, podobnie 1-3 - modelki wyglądają na dość spięte. Jedynkę, by była fajna i zniwelować złe światło (czyt. odratować), musiałbyś pociachać mocno z góry oraz lekko z dołu, do mniej więcej kwadratu. Troszkę kontrasty jeszcze skorygować (choćby inną konwersją do cz/b) i będzie też się bronić.
Dzięki mOSAd!
Na 2 program nie pokazywał przepałów ale... przyjmuje do wiadomości.
Zabawa w studio fajna i ciężka sprawa - tak dziewczyny były trochę spięte ja zresztą też.
Jedynkę mam w kolorze (wersja ostateczna robiłem cz/b) więc może podczas konwersji skopałem.
Dzięki za podpowiedzi... zobaczymy jak mi pójdzie następnym razem.
Pozdrawiam!
dorzucę jedynkę w kolorze...
1 cololowe
Raz jeszcze dzięki.
Pozdrawiam!
Skontaktuj się z nami