Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Kolejne kroki w studio

Witam,

podziękowania dla Damianusa za dostęp do studia. Miało być glamour więc próbowałem, a to moje wypociny.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

No to na tyle.
    Dzięki z góry za komentarze.
    I leave you, negative behind
    Watch me all in flames, on a butterfly I ride

Domyślnie

2 ładnie ,ale całość za miękko chyba ze czerpałeś inspiracje z lat 70, 60 to ok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafael Zobacz posta
    2 ładnie ,ale całość za miękko chyba ze czerpałeś inspiracje z lat 70, 60 to ok
    Nie wyostrzałem po zmniejszeniu by były delikatniejsze...

Dzięki. Moim faworytem była 2 więc fajnie, że się spodobała.
    Zobaczymy co dalej, jeżeli dalej będzie.

Pozdrawiam.

Domyślnie

To blurowanie raczej słabe jest. Najfajniesza 6tka, ale przydałoby się podkreślić makijaż obróbką IMHO.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

odloz fotoszopa, skup sie na oswietleniu. etap kolorowania i blurowania zostan na moment swiadomej fotografii gdy lampy juz nie beda przeszkadzac.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    odloz fotoszopa, skup sie na oswietleniu. etap kolorowania i blurowania zostan na moment swiadomej fotografii gdy lampy juz nie beda przeszkadzac.
    Dzięki będę ćwiczyć

Domyślnie

Tak na 50%. Część zaświecona trochę na ślepo, część bardzo przyzwoicie. Obróbka mogłaby miejscami być lepsza. Dwójka, gdyby nie wyjarana trochę szyja, byłaby miodna. Najlepsza pod kątem świetlnym i dla mnie ogólnym jest czwóreczka. Może minka (usta), trochę nie-glamour, ale dla mnie przyjemna w odbiorze. 6 zupełnie niefajna - znów minka, podobnie 1-3 - modelki wyglądają na dość spięte. Jedynkę, by była fajna i zniwelować złe światło (czyt. odratować), musiałbyś pociachać mocno z góry oraz lekko z dołu, do mniej więcej kwadratu. Troszkę kontrasty jeszcze skorygować (choćby inną konwersją do cz/b) i będzie też się bronić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Tak na 50%. Część zaświecona trochę na ślepo, część bardzo przyzwoicie. Obróbka mogłaby miejscami być lepsza. Dwójka, gdyby nie wyjarana trochę szyja, byłaby miodna. Najlepsza pod kątem świetlnym i dla mnie ogólnym jest czwóreczka. Może minka (usta), trochę nie-glamour, ale dla mnie przyjemna w odbiorze. 6 zupełnie niefajna - znów minka, podobnie 1-3 - modelki wyglądają na dość spięte. Jedynkę, by była fajna i zniwelować złe światło (czyt. odratować), musiałbyś pociachać mocno z góry oraz lekko z dołu, do mniej więcej kwadratu. Troszkę kontrasty jeszcze skorygować (choćby inną konwersją do cz/b) i będzie też się bronić.
    Dzięki mOSAd!
    Na 2 program nie pokazywał przepałów ale... przyjmuje do wiadomości.
    Zabawa w studio fajna i ciężka sprawa - tak dziewczyny były trochę spięte ja zresztą też .
    Jedynkę mam w kolorze (wersja ostateczna robiłem cz/b) więc może podczas konwersji skopałem.

Dzięki za podpowiedzi... zobaczymy jak mi pójdzie następnym razem.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

dorzucę jedynkę w kolorze...

1 cololowe

Raz jeszcze dzięki.

Pozdrawiam!

Domyślnie

2 i 5 - naprawdę dobre.