Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie

Jedyne co Mi przeszkadza to to ze kadr jest rabniety przez pol. Podejrzewam, ze nie latwo bylo to podejsc.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Az mi sie brwi marszcza od tej ciemnicy na gorze. I to wlasnie mi sie podoba. Jest groznie i pieknie. Moglbym powymyslac odnosnie kadru. To jednak widzi mi sie moje. Chcesz ok. Ale i tak jest dobrze.

Domyślnie

No nad kadrem kombinowalem z tego zo pamietam, bylo troche ludzi i ogrodzenie naokoło tego (co widac zreszta), ten mi sie wydał najbardziej optymalny.

Domyślnie

OK, ...... ale bez oznak cywilizacji byłoby lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    OK, ...... ale bez oznak cywilizacji byłoby lepiej
    zdecydowanie tak Ale ma klimacik - ciekawe miejsce.
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

Mi się bardzo podoba. Gra tych mocnych świateł i mocnych cieni świetnie pokazuje możliwości natury (wszystko może dziać się naraz). A przy okazji można pokazać innym, że nie jest zrobione za ciemne zdjęcie - pokazana jest sama natura.

Domyślnie

fajne niebo , ladnie sie komponuje z kolorem dolu czuc taki zimny powiew

Domyślnie

"wyczyszczony" byłby lepszy, trochę mi przeszkadza to mocne boczne swiatło dlatego chyba jednak wolałbym centralne kadrowanie - natomiast kolorki szczególnie kolor trawy jest super

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    "wyczyszczony" byłby lepszy, trochę mi przeszkadza to mocne boczne swiatło dlatego chyba jednak wolałbym centralne kadrowanie - natomiast kolorki szczególnie kolor trawy jest super
    Tudzież jestem podobnego zdania .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów