Witam, jako ze sezon motocyklowy tuz tuz chcialbym sie zoorientowac ile wsrod forumowej braci jest motocyklistow lub chociaz osob troche zainteresowanych...po avatarach sadzac i ktos tam czasami cos luzno wtraci w jakims watku, pare osob sie chyba uzbiera. Oczywiscie to forum fotograficzne to do powitania jak najbardziej dolaczamy zdjecie swojego sprzeta.
To ja pierwszy
Od 18 stego roku zycia( co bylo dawno) zawsze mam jakis motor. Najpierw byla to Jawa350TS-91r, pozniej jak sie zaczelo zarabiac to Honda VF1100-84r, a teraz Kawasaki ZRX1200R.-01r...i juz tak samo jak nie wyobrazam sobie, ze nie moglbym nie miec aparatu, tak samo nie moglbym nie miec motocykla.
Znacie to?...wstajesz rano, wolny dzien, slonko daje, hmm co by tu porobic?...aaa, pykne sobie nad Morze 350km, wsiadasz i jedziesz. I niewazny jest tylko sam cel ale i droga do niego.( no i smiganie po winklach)
Oczywiscie z tylu na siedzeniu przypiety moj wierny Nikon...zawsze po drodze trafi sie jakis fajny landszaft lub cos wartego zfocenia, no i zachodzik nad morzem moze jeszcze
I niewazne ,ze pewnie wroce do domu pozno w nocy ( przez te landszafty po drodze)
Ponizej zalaczam fote mojego sprzeta, ustrzelana wracajac znad Morza. Gdzies tak kolo 12-tej w nocy i do Wawy juz tylko jakies 70 km.
Szukaj
Skontaktuj się z nami