Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Mikołajek

Domyślnie Mikołajek

Pozdr
    Adas
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Jak dla mnie obydwa b. ciekawe, delikatne. Na 1 kadr bardziej mi się podoba niż na 2, ale kolory... Na 2 za to kolory są b. ładne, ale mam wrażenie, że prawe oko nie zmieściło się w głębi ostrości (albo nie zostało wyostrzone tak jak lewe).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    ... ale mam wrażenie, że prawe oko nie zmieściło się w głębi ostrości ...
    bo bardzo trudno to zlapac przy f1.8, ja zaczalem przymykac do f2.8 i jest lepiej a i bokeh calkiem przyzwoity

poza tym fotografia dzieci to jest mistrzostwo swiata, przeciez one nie wysiedza ani sekundy
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kordian d70 Zobacz posta
    bo bardzo trudno to zlapac przy f1.8, ja zaczalem przymykac do f2.8 i jest lepiej a i bokeh calkiem przyzwoity

poza tym fotografia dzieci to jest mistrzostwo swiata, przeciez one nie wysiedza ani sekundy
    Kordian d70, wiem jak to jest próbować złapać w GO kilkunastomiesięcznego rozrabiakę, a AF często się nie wyrabia A tak na poważnie, po zakupie N50/1.8 wszystko robiłem tylko na 1.8, ale już mi przeszło i teraz też trochę go przymykam

Domyślnie

Czasem nie da się przymyjkać bo światła mało a ico też ma zwoja wytrzymałość.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Czasem nie da się przymyjkać bo światła mało a ico też ma zwoja wytrzymałość.
    ja niestety z mojej puchy nie wyciagne takiego ISO
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Uprawnienia umieszczania postów