Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Żonka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Żonka

Dawno mnie tu nie było pod spodem kilka kadrów z sobotniego wypadu z żonką liczę na konstruktywną krytykę
    kupa sprzętu i brak talentu

Domyślnie

Najbardziej podobają mi się kadry 1 i 4.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

1 - mi się podoba, przykuwa uwagę.
    3 - mam wrażenie, że jest za ciasno, poza tym to okno z prawej strony...
    bonus - nie rozumiem przesłania... kolorystyka bardziej mi się podoba ze zdjęcia nr 1.

Domyślnie

To Twoja żona więc pewnie nie masz dystansu do zdjęć, dla mnie, osoby która nie zna, uroczej skądinąd, pani nie ma tu nic ciekawego. Postawiłeś żonę w kilku miejscówkach i pstryknąłeś zdjęcie. Na ostatnim widać że coś zacząłeś kombinować, szkoda że tak ciasno. Masz nieograniczony dostęp do fajnej modelki, trenuj, trenuj.

Domyślnie

Zdecydowanie 1-ka, a te "rajtki" rzeczywiście trochę psują pozostałe zdjęcia...

Domyślnie

dzięki za wypowiedzi ogólnie chodziło mi o ocenę zdjec a nie modela ale spoko wrzucę coś innego następnym razem może w spodniach i może nie będę ustawiał modela w "miejscówkach i pstrykał zdjęc tylko coś innego pokombinuje zobaczymy pozdrawiam
    kupa sprzętu i brak talentu

Uprawnienia umieszczania postów