Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    Jak możesz nie zauważyć padu karty? Jest funkcja w menu, że nie wyzwoli migawki przy braku karty. Przy padzie tak samo nie wyzwoli. Jak można to przeoczyć?
    Tak, da się zauważyć. Ale już karty odczytać się nie da. Doświadczyłem raz i nie chcę więcej! Padł Kingston, nie pamiętam już jaki, bo dość dawno to było, lecz nie najgorszy. Koledze padł podobnie SanDisk Extreme II. Z tą różnicą, że pracował do końca, lecz później nie był już po podłączeniu nigdy widoczny.
    Zapasowy sprzęt w torbie nie mógł zapobiec tragedii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pradut Zobacz posta
    d70 - CF profi

pwnd

Domyślnie

Moim zdaniem to te dwa sloty to porostu indywidualna sprawa każdego użytkownika ale moim zdaniem jest uzależniona od preferowanego stylu...
    I tu nasuwa się pytanie czy do fotografii jaką preferuje hesja wyłącznie cykanie fotek w moim wypadku ta literka s i dodatkowe 400 zł jest koniczne...?
    Miał być N. wyszedł C. no cóż zobaczymy co przyszły sezon pokaże.... Per aspera ad astra...

Domyślnie

Jak widać hesja, świetne efekty uzyskuje poczciwym D300, z niby jego wolnym i niecelnym autofokusem

Domyślnie

To jest ktoś kto może mi powiedzieć co jest grane z tym AF na tych puszkach...
    Miał być N. wyszedł C. no cóż zobaczymy co przyszły sezon pokaże.... Per aspera ad astra...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Koper_092 Zobacz posta
    To jest ktoś kto może mi powiedzieć co jest grane z tym AF na tych puszkach...
    a co ma być grane? :P
    obie maja dobry i szybki AF, z 51 polami : ) 300s ma go poprawionego, imo nieznacznie.. gdzieś czytałem porównanie AFu 300 do 300s, jak znajdę strone to podrzucę link dla wszystkich ;]
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Nowe D300s można mieć już za 4600, a więc przy 500-600 zł różnicy nie brałbym już D300.
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Domyślnie

ale za 3200-3300 można mieć d300 w ładnym stanie i małym przebiegiem

Domyślnie

Mam pytanie nie związane z tematem co to jest Kalibracja AF i co ona daje...? I gdy aparat właśnie przeszedł taki zabieg czy opłaca się w niego inwestować...

Domyślnie

Dla tych, co zastanawiają się nad poziomem szumu na wysokich wartościach ISO w d300s link- http://www.pbase.com/iasp/presidents
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów