Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Przełaje

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Przełaje

W ubiegłą sobotę odbyły się w Przemyślu zawody kolarskie (przełaje) pod nazwą REM II Cycling Challenge . Poszedłem z ciekawości...wziąłem ze sobą aparat, a co z tego wyszło ?

1.

2.

3.

4.

5.

i jako bonus - luzik

Pozdrawiam Jacek P.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Trzecie byłoby moim faworytem, ale szkoda obciętych nóg, zresztą na 2 też.

Na ostatnim to turysta.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Nie jest źle 1 spoko, 2,3 najlepsze lecz szkoda tych obciętych stóp, 4 odpada, 5 troszkę z innej pozycji focić i tez dobre by było, ale może być. Luzik jako luzik niech jest.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

W sumie podobają się , tylko te obcięte nogi
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

całkiem o., 2 , 5 potem 3 a 4 faktycznie poza kategorią a "bonusa" już gdzieś widziałem - w sensie onego nie zdjęcia - i cechował sie podobnym entuzjazmem do walki ... widać zawsze taki luzik ma.

Domyślnie

przełaje a nie widzę żadnego roweru przełajowego, to raczej maraton mtb

Domyślnie

Zdecydowanie 5, natomiast mocno brakuje mi pokazanych przez panoramowanie zjazdów, które dla mnie niosą najwięcej emocji
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    natomiast mocno brakuje mi pokazanych przez panoramowanie zjazdów, które dla mnie niosą najwięcej emocji
    Poszedłem tam tylko z trzysetką i raczej po to, żeby poznać kolegę z forum...a przy okazji spróbowałem sił w tej kategorii. W maju szykuje się podobno większa impreza - spróbujemy raz jeszcze ...a rowery przełajowe były
    Pozdrawiam Jacek P.

Uprawnienia umieszczania postów