Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

Marcin - wszystkie foty robione ob. N_85/1.8. Trochę wiało ale ogólnie znośnie ciepło było.

Iwonka - makijaż faktycznie to coś w co nie ingerowałem Co do minek - wybrałem te które mi sie najbardziej podobały, choć w zestawie są też i inne, ale jakoś mi nie podchodzą

hanibal - wiedziałem że się odwdzięczysz za moje wizyty u Ciebie ... jednak ja zawsze komentuję i pozytywy w Twych zdjęciach. Wiem że Ty to zupełnie inna liga więc liczyłem raczej na podpowiedzi doświadczonego kolegi z forum niż na "rypanko po całości".

Ogólnie dzięki za wszystkie wizyty i podpowiedzi...jakby kto chciał jeszcze to zapraszam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta

Iwonka - makijaż faktycznie to coś w co nie ingerowałem Co do minek - wybrałem te które mi sie najbardziej podobały, choć w zestawie są też i inne, ale jakoś mi nie podchodzą

być może po prostu taka ma już mimikę twarzy , bo tak z ciekawości zajrzałam również na mm i tam również tak to wygląda

=Iwona=
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

a na co zapraszasz ?

=Marcin=

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez onia Zobacz posta
    a na co zapraszasz ?

=Marcin=
    no jak Ciebie to tylko na wódkę bo zapamiętałem że pifka nie pijasz
    ale uprzedzam ... będziesz mnie niósł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    no jak Ciebie to tylko na wódkę bo zapamiętałem że pifka nie pijasz
    ale uprzedzam ... będziesz mnie niósł
    Doniosę ... nie doniosę ... doniosę ... nie doniosę ... chyba jednak doniosę!
    =Marcin=

Domyślnie

troszkę nam rozmowa odbiegła od tematu

Domyślnie

3 - ka Podoba się.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

mi też trójeczka się podoba, zdecydowanie najlepsza z całej trójki. Dwójka super pomysł jednak faktycznie góra nie za bardzo.
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Trójeczka jak dla mnie najlepsza, choć wszystkie i tak są fajne Pozdro

Domyślnie

Ja troszeczkę o drobiazgach, jeśli można...
    Po pierwsze wyostrzanie. Coś robisz źle, krawędzie są za ostre, a reszta czasem jakby gubiła jakość (za duży promień ostrzenia?). Ciężko mi to wrażenie opisać, ale coś tutaj na styku odszumiania, wygładzania i wyostrzania się dzieje. Ewentualnie mieszania warstw jeśli praktykujesz.
    Po drugie kolor skóry. Powyższe portrety zahaczają już pomalutku o glamour, reklamę, modę. Jeżeli będziesz szedł w tym kierunku, to na pewno należy zawsze zwracać uwagę na odcień, kolor, jasność kończyn. Na dwójce mamy trzy kolory beżu/pomarańczu (włącznie z rajstopami).

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów