Potwierdzam są bardziej serio niż nieraz na alledrogo kilka tysięcy kilometrów bliżej....
Szukaj
Potwierdzam są bardziej serio niż nieraz na alledrogo kilka tysięcy kilometrów bliżej....
Zamówiłem. RF 602 jako wyzwalacze radiowe i od tego samego producenta lampki 460 wersje II. Teraz czekać na statek czy inne cudo. Ktoś z zamawiających w HK niech napisze o czasie oczekiwania na przesyłkę do PL.
D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568
U mnie najszybciej ok. 10 dni. Najdłużej to nieco ponad miesiąc, ale stawiam że większość czasu paczka przeleżała na Łączyny, bo dotarła do mnie ostemplowana ze wszystkich stron przez urząd celny.
Ja zamówiłem dokładnie tydzień temu i cierpliwie czekam ;/ Potwierdzam - Łączyny to konkurencja dla trójkąta bermudzkiego niestety. Faktycznie czasem po stemplach widać, że paczka z końca świata po trzech dniach była w Warszawie a pokonanie ostatnich kilku kilometrów zajęło jej 3 tygodnie..
kisio - to daj znać jak otrzymasz paczuszkę. Będe wiedział, że jeszcze tydzień i otrzymam![]()
D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568
Ja już nic nie kupuję na Allegro z tego co można dostać na Ebayu. Jak widzę jak Polak Polaka rżnie w d(...)ziurę, to mi się płakać chce. Ceny za te RFy są 5x większe na Allegro. Wstyd, zresztą jak zwykle ktoś się po prostu chce na rodakach szybko dorobić. Kupiłem YN-460 MK 2 z Anglii i RF-602 z 3ma odbiornikami z HongKongu. Wszystko doszło, działa elegancko. A co do gwarancji to podejrzewam, że i tak nie byłoby sensu tego oddawać, w Polsce gwarancje się i tak coraz gorzej realizuje, więc ja przyjmuję już z góry że towar gwarancji nie posiada i warto wybierać taki który oferuje dobry stosunek ryzyka zepsucia do ceny.
korsarz - święte słowa, jeśli się nie śpieszy lepiej w HK. O dziwo kupując w kraju gorzej jest z gwarancją u dystrybucji niż u jego producenta w HK. Miałem takie przeboje z gwarancją statywu Goldphoto, że już nie skorzystam z tej firmy ani z dystrybutora w PL. Małą pierdółkę do niego na którą kazano mi tu czekać rok z chin zaoferowano wysłać za darmo szybkim kurierem.
Czas oczekiwania jak u mnie dotąd min 7 dni max 2-3 tyg, no raz dodatkowo paczka poleżała na mojej poczcie 2 tyg ekstraz powodu nowej listonoszki
![]()
A jak wygląda sprawa cła czy podatku? Urząd celny tak o przepuszcza przesyłki co warte są dajmy około 200$ ?
czy ta lampa
SAKAR AUTO 27B
jest porównywalna do
Cactus KF36, lub vivitar 285hv
??
nikon d90 + tamrac adventure 6 (5546)
Nie
Skontaktuj się z nami