Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Teraz ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Teraz ...

... można na siedząca łapać oddech.
    Z malutkim narciarzem co wjechał pod górę na szczyt

Kontynuując poprzedni wątek o oddychaniu

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

no narobiłes tam widzę sporo bardzo dobrych ujęć

Domyślnie

Zdjęcie świetne tak jak poprzednie, ale mam pytanie - jedziesz pędzelkiem po tych stokach, żeby uzyskać taki efekt plastyczności ? Czo to tylko zabawa kontrastem ?

Domyślnie

BW pierwsza liga (znaczy się Premier League... ), następna piękna robótka. Ależ maleńki ten ludzik.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Piekne.

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Zdjęcie świetne tak jak poprzednie, ale mam pytanie - jedziesz pędzelkiem po tych stokach, żeby uzyskać taki efekt plastyczności ? Czo to tylko zabawa kontrastem ?
    Myślę, że żaden PS tego nie zrobi, to po prostu piękne światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Myślę, że żaden PS tego nie zrobi, to po prostu piękne światło.
    Bardzo się cieszę że są jeszcze na tym forum fotograficy tacy jak Ty Radek zresztą nie tylko Ty Którzy wiedzą że barwa, światło, cień, … itd. najpiękniejsze, zagadkowe czasem wręcz nierealne bywają tworzone przez Matkę Naturę nie przez programy graficzne. Niestety bywa często tak, że jeśli czegoś podobnego ktoś nie widział, bierze to za coś niemożliwego, odrealnionego.
    A okazuje się że metoda poznawcza jest bardzo prosta tj. - trzeba „tylko” szukać (czasem mieć też trochę szczęścia) a wcześniej czy później nasza wytrwałość zostanie nagrodzona, a jeśli przy okazji mamy z tego wielką frajdę to czego chcieć więcej
    Aparat do plecaka i w drogę ...
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

To, ze bardzo ladnie pomijam. Przychodzi mi do glowy prosba o kolor. Z ciekawosci. Nie dlaczego BW a z ciekawosci miejsca w kolorze. Da sie...? Moze byc poprzedni albo inny z miejsca

Domyślnie

Napracowałeś się i ...pięknie wyszło...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

najpierw gleboki wdech a potem łyk kawy i można napisac ze jest swietnie

Domyślnie

Kolejna bardzo dobra praca z tego miejsca , jest świetnie.
    Pozdro. Wojtek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów