Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Zdjęcie zrobione przedwczoraj, tak jak ostatnio - był to wypad po jedno ujęcie. Zdjęcie to przypłaciliśmy naszą SB600, którą nam zwiało razem z parasolką i statywem - oceńcie sami czy było warto

Obrabiała Dominika

Pozdrowionka ! ! !
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Nie wiem czy było warto poświęcić sabine, ale zdjęcie bardzo fajne. Nie jestem tylko przekonany do tego co dzieje się po lewej stronie kadru.

Domyślnie

Bardzo fajne! Troszkę co do kadru nie jestem przekonany, ale podoba mi się sposób świecenia i obróbka.

Domyślnie

witam
    ..co cenie najbardziej to to, ze do tej calej zimnej matematyki , ktora akurat jest do nauczenia,dodajesz tego czegos co widza juz tylko niektorzy ..
    podoba mi sie
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Pomalowane światłem genialnie. Natomiast całościowo już tak... kontrowersyjnie. Szczególnie jeśli chodzi o duże połacie mlecznej czerni.

Domyślnie

A mi się nie podoba, bo jest krzywo.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    A mi się nie podoba, bo jest krzywo.
    Myślę, że to błąd fotografa! Rażące niedopatrzenie!

Przepraszam za żart. Ale oczywiście ma prawo się nie podobać z tego powodu, czemu nie?

Rycerz
    Gość

Domyślnie

ładnie
    ciekawe kolory, zawsze jak oglądam tego rodzaju zdjecia to stwierdzam że radykalne odrzucenie lampy błyskowej to błąd...bo lapa dobrze użyta czyni cuda

Domyślnie

Fajnie poświecone, obrób,a make-up - wszystko pasuje poza masakra z lewej strony kadru. Ciąłbym do kwadtatu obcinającnieco prawej i duzo wiecej lewej i po krzyku
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    stwierdzam że radykalne odrzucenie lampy błyskowej to błąd
    Lampa to swiatlo, jak kazde inne. Ba, nawet jedno z najlepszych dostepnych Czyz nie jest w niej piekne to, ze moze doskonale nasladowac swiatlo dzienne? A przy uzyciu nakladek rowniez wiele rodzajow swiatla sztucznego, o bardzo zroznicowanej temperaturze. Dziwi mnie u niektorych fotografow calkowita rezygnacja z lampy blyskowej na rzecz swiatla zastanego. To troche tak, jak z weganizmem - bardziej swiatopoglad i filozofia, niz racjonalne korzysci.

A wracajac do zdjecia... Tlo jest jak dla mnie za jasne i mnie osobiscie przedzkadza w odbiorze pieknie oswietlonego pierwszego planu. Nie podoba mi sie ta mleczno-brazowa czern. Obrobka postaci NA TAK, obrobka tla NA NIE.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów