Zdjęcie zrobione przedwczoraj, tak jak ostatnio - był to wypad po jedno ujęcie. Zdjęcie to przypłaciliśmy naszą SB600, którą nam zwiało razem z parasolką i statywem - oceńcie sami czy było warto
Obrabiała Dominika
Pozdrowionka ! ! !
Szukaj
Zdjęcie zrobione przedwczoraj, tak jak ostatnio - był to wypad po jedno ujęcie. Zdjęcie to przypłaciliśmy naszą SB600, którą nam zwiało razem z parasolką i statywem - oceńcie sami czy było warto
Obrabiała Dominika
Pozdrowionka ! ! !
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Nie wiem czy było warto poświęcić sabine, ale zdjęcie bardzo fajne. Nie jestem tylko przekonany do tego co dzieje się po lewej stronie kadru.
Bardzo fajne! Troszkę co do kadru nie jestem przekonany, ale podoba mi się sposób świecenia i obróbka.
witam
..co cenie najbardziej to to, ze do tej calej zimnej matematyki , ktora akurat jest do nauczenia,dodajesz tego czegos co widza juz tylko niektorzy ..
podoba mi sie![]()
..
www.facebook.com/vaydaimages
www.vaydaimages.com
Pomalowane światłem genialnie. Natomiast całościowo już tak... kontrowersyjnie. Szczególnie jeśli chodzi o duże połacie mlecznej czerni.
A mi się nie podoba, bo jest krzywo.
Tutaj jest... podpis
ładnie
ciekawe kolory, zawsze jak oglądam tego rodzaju zdjecia to stwierdzam że radykalne odrzucenie lampy błyskowej to błąd...bo lapa dobrze użyta czyni cuda![]()
Fajnie poświecone, obrób,a make-up - wszystko pasuje poza masakra z lewej strony kadru. Ciąłbym do kwadtatu obcinającnieco prawej i duzo wiecej lewej i po krzyku![]()
Lampa to swiatlo, jak kazde inne. Ba, nawet jedno z najlepszych dostepnychCzyz nie jest w niej piekne to, ze moze doskonale nasladowac swiatlo dzienne? A przy uzyciu nakladek rowniez wiele rodzajow swiatla sztucznego, o bardzo zroznicowanej temperaturze. Dziwi mnie u niektorych fotografow calkowita rezygnacja z lampy blyskowej na rzecz swiatla zastanego. To troche tak, jak z weganizmem - bardziej swiatopoglad i filozofia, niz racjonalne korzysci.
A wracajac do zdjecia... Tlo jest jak dla mnie za jasne i mnie osobiscie przedzkadza w odbiorze pieknie oswietlonego pierwszego planu. Nie podoba mi sie ta mleczno-brazowa czern. Obrobka postaci NA TAK, obrobka tla NA NIE.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami