Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Epilog z ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jedynka bardzo mi się podoba. Mam tylko wrażenie, że troszkę jest zwichrowany horyzont do środka, chyba zdjęcie było robione szerokim kątem i nie skorygowałeś wypaczenia tego obiektywu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Jedynka bardzo mi się podoba. Mam tylko wrażenie, że troszkę jest zwichrowany horyzont do środka, chyba zdjęcie było robione szerokim kątem i nie skorygowałeś wypaczenia tego obiektywu.
    Myślę, że horyzont jest prosty . Zdjęcie faktycznie robione szerokim i zawsze staram się korygować zniekształcenia po tym szkle. Wrażenie wklęsłości środka, może być spowodowane mocniejszym rozświetleniem tej części kadru.
    Dzięki za komentarz .

Domyślnie

piękna 2, podłoga robi wrażenie, niebo chyba troszke nienaturalne po obróbce ?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Ja wybiorę trójeczkę.
    Reszta też zarąbiaszcza,ale ja nie przepadałem nigdy za żarówami w ślepia...
    Świetny secik,tak jak i reszta z tego cyklu.Duże brawka za całość.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Cała seria świetna, ale jakbym miał wybierać to....2 naj.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Swietny epilog do seri...nie wybiore faworyta,bo wszystkie dobre.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

W jakim to mieście?

Zdecydowanie 2

Domyślnie

2 kadr z kolorami 3
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów