Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Sri Lanka

Domyślnie Sri Lanka

Zainteresowanych zapraszam

http://www.wobolewicz.pl

Domyślnie

zajrzałem. Kraj mega fantastyczny. Fotograficzny materiał niestety bardzo kiepski. A to forum fotograficzne przecie. Szkoda - nawet nie obejrzałem do konca. Znudziło mnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    zajrzałem. Kraj mega fantastyczny. Fotograficzny materiał niestety bardzo kiepski. A to forum fotograficzne przecie. Szkoda - nawet nie obejrzałem do konca. Znudziło mnie.
    Przecież pisałem "zainteresowanych"

Domyślnie

Po pierwsze materiał nie jest taki kiepski jak piszesz, zależy jakie masz oczekiwania. Mi kilka zdjęć się bardzo podoba. Osobiście chętnie zmieniłym proporcje między architekturą a ludźmi na korzyść tych drugich. To dobra relacja z wycieczki a nie reportaż z wyprawy fotograficznej. I tak trzeba na to patrzeć. Z ciekawością obejrzę Twoje zdęcia z Maroka jeśli je gdzieś zamieścisz.
    A tak na marginesie Sri Lanka jest stosunkowo mało obecna na zdjęciach w internecie, te relacje i zdjęcia które są - są na gorszym poziomie niż te.
    Kolega napisał że zainteresowanych zaprasza, byłem zajrzałem, i poświęciłem kilka minut na przejrzenie. Mnie nie zudziło.
    Wkurza mnie że na tym forum najczęściej można usłyszeć krytykę ale nikt nigdy nie napisze żadnych konkretnych uwag. A krytykują najczęściej ci którzy sami swoich zdjęć nie zamieszczają.
    Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam

Domyślnie

Właśnie wróciłem z objazdówki. Jak macie pytania - piszcie.

Do stocka

A mi się Twoje zdjęcia podobają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez w.wobolewicz Zobacz posta
    Przecież pisałem "zainteresowanych"
    no ja jestem zainteresowany bo nie wykluczam wyjazdu w tamte strony przecie Napisałem jedynie jak ja widze ten materiał. Nie ma co się obrażać :P Zdjęcia z Maroka oczywiście zamieszczę.

Domyślnie

no ja jestem zainteresowany bo nie wykluczam wyjazdu w tamte strony przecie Napisałem jedynie jak ja widze ten materiał. Nie ma co się obrażać :P Zdjęcia z Maroka oczywiście zamieszczę.
    Dokładnie sprawdź termin, w którym będziesz miał słońce. Kolega widać po zdjęciach w termin trafił ale nie wykorzystał.
    red light, dark room...

Domyślnie

Bo moim celem była świetna zabawa w tym pięknym zakątku świata, a nie zastanawianie się nad zdjęciami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez w.wobolewicz Zobacz posta
    Bo moim celem była świetna zabawa w tym pięknym zakątku świata, a nie zastanawianie się nad zdjęciami
    Trzy kłamstwa w jednym zdaniu.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Dokładnie sprawdź termin, w którym będziesz miał słońce. Kolega widać po zdjęciach w termin trafił ale nie wykorzystał.
    a co ma do tego słońce ? Zdjęcia robisz tylko przy słonecznej pogodzie, bo ja nie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów