Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie akty z zycia stworzone z nudow powszechnosci

wieczor i ogien podskakujacy w kominku, akty z zycia codziennego, chwile i detale cyklicznie powtarzalne i powtarzajace sie, przedmioty i kadry oka mego w detalach, ewaluacja zachowan i zdarzen niewielka a mimo to cos zawsze inaczej sie dzieje.. a jak sie dzieje .. a tak sie dzieje fragmentarycznie :
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13

taka..hmm..moja odskocznia od fmodelek jakby
    info tech : wszystkie kadry wykonane stalka tamrona AF SP 90 f/2.8 Di Macro
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Troche nie moge ogarnac tematu Detale rozpraszaja, ciezko znalesc mi jakis wspolny mianownik do calosci. Wydumane to wszystko.
    Ja widze, ze masz duzy sentyment do tego co sfotografowales i na pewno do albumu beda sie nadawac

Domyślnie

Zbyt detalicznie jak na reportaz. Pierwsze trzy zdjecia daloby sie zawszec w jednym kadrze, w ktorym miescilby sie rysujacy chlopiec. Reszta zdjec tez niewiele ma wspolnego z reportazem, bo co niby do tematu wnosi logo JVC czy lampa na suficie -- przeciez takie rzeczy da sie zamknac w jednym kadrze, dodatkowo z jakas akcja.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Jak dla mnie temat ciekawy - skłonił mnie do refleksji o codzienności. Ma coś w sobie ta seria zdjęć...

Domyślnie

Pomysl mi sie podoba ale warto nad nim wiecej pomyslec i bardziej dopracowac

Uprawnienia umieszczania postów