Fale konkretne - prawie jak na Morawach![]()
Szukaj
Fale konkretne - prawie jak na Morawach![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
To takie swojskie Morawy, kadr i światło jest pikne, jakość nie powala, ale mi nie przeszkadza w odbiorze. Dobre!
Motyw podoba się, czemu brak ostrości w całym kadrze? To mi przeszkadza.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Nie czytam co inni. Gebe rozdziawilem na pierwszy rzut oka.
Ekstra te fale robisz,ale tym razem ,dla mnie,dziwaka,zbyt intensywne zieleń i brąz i zbyt nieostre to wszystko...
Pozdrawiam
Andrzej.
Lubie takie polne kadrypodoba mi się,ładne kolorki
Pozdrawiam
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Przyjmne poletko, choc tu sie moze czepie ... deko "za plaskie", brakuje tu jakiegos swiatlocienia. Zwazywszy na ta pore dnia to mysle ze cienie z oblokow mogly by tutaj sporo zdzialac, ale jak widze trafiles 100% pogode, staram sie tez sobie to wyobrazic przy niskim sloncu - no ale nie znam i nie poznam otoczenia, tylko autor wie ile potencjalu wykorzystal. Nie przeciagajac zdjecie sie podoba ale czlowiek ma lekki niedosyt![]()
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Świetne fale
Sam się do takich przymierzam choć u mnie są pagórki to bez nieba będzie ciężko![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami