Bardzo fajny widoczek.
Szukaj
Na wstępie, bardzo wszystkim dziękuję za komentarze!
Muszę powiedzieć, że trochę zaskoczył mnie zarzut zbyt małego kontrastu, a to dlatego, że już dawno tak z kontrastem nie "pojechałem" jak w przypadku tej fotySpodziewałem się zatem usłyszeć, że przegiąłem, a tu taka niespodzianka
Prawda to... Zagalopowałem się trochę podczas obróbki, a potem zafiksowany już nie potrafiłem sam ze sobą dojść do porozumienia "co jest nie tak?". A że coś było to czułem, toteż wstawiłem licząc na WasNo i teraz to widzę.
Co do samego słońca - faktycznie było bardzo wysoko, co też, delikatnie rzecz ujmując, nie pomogło...
Mądrzejszy o Wasze uwagi wrzucam wersję poprawioną, ciut mocniej kontrastową, żywszą i z pogłębionym cieniem:
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Podoba się.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Kadr i kolory swietne, kawal ladnego widoczku...zgodze sie z przedmowcami, ze przydaloby sie deczko wiecej kontrastu.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
przyjemne. kolory przyjemne. naturalnie, że naturalne![]()
Warto chyba ożywić góry, proporcjonalnie do tego ślicznego nieba. Niebo, mimo to, że śliczne, zbytnio odcina się od reszty. Widoczek przedni![]()
Ładny widoczek, mi pasuje tak jak jest.
LED ZEPPELIN
Bardzo fajna fotografia,..jak dla mnie ilość kontrastu jest wystarczająca. Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami