Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Barcelona

Domyślnie

Pociesz sie tym, ze nigdy nie jest czasu za dużo

Domyślnie

Tak, ale ja tak "zwiedzałem" Niemcy, Chorwację, Austrię, Włochy, Szwecję, Słowację, więcej na szybko nie pamiętam. Wyjazdy kilkukrotne do różnych miast, a często oprócz firmy do której jadę widzę tylko lotniska i hotele, a ulice oglądam przez okno taksówki lub samochodu którym ktoś mnie wiezie. Jak tylko jest trochę czasu to gospodarze chcą nas ugościć (już nam to zapowiedzieli i tym razem) i nawet chwili nie ma spokoju .

Domyślnie

Tak na marginesie... niezła firma
    Macie wolne wakaty

Napewno po całym dniu będziesz zmeczony ale warto zwiedzić choć trochę Barcelonę. Byłem tam drugi raz i mam nadzieję, ze nie ostatni.
    Pozdrawiam,

Domyślnie

Tak jeździ kilka osób odpowiedzialnych między innymi za zakupy urządzeń, późniejsze ich serwisowania i materiały do eksploatacji (firma się rozwija). Jak sam czegoś nie sprawdzisz to nie masz pewności czy wszystko jest ok.
    Komputer włączyłem by obowiązkowo sprawdzić pocztę przed wyjazdem 0:30 ruszam, zbieram kolegów z domów i na lotnisko, mam plan prac na wszystkie dni z rozpisaniem na godziny od 8 do 18, mało będzie czasu dla siebie .
    Pozdrawiam,
    Tomek B.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów