Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Barcelona

Domyślnie

Odpuść sobie Sagrada Familia wewnątrz. Kosztuje to kilka Euro, a zobaczysz tylko plac budowy zdjęcia i makiety. Na prawdę szkoda forsy.
    Jak będziesz w tych okolicach to warto przejść ( Avinguda de Gaudi ) się lub podjechać do Hospital de la Santa Creu. Zrobisz tam parę fajnych fotek.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Odpuść sobie Sagrada Familia wewnątrz. Kosztuje to kilka Euro, a zobaczysz tylko plac budowy zdjęcia i makiety. Na prawdę szkoda forsy.
    Jak będziesz w tych okolicach to warto przejść ( Avinguda de Gaudi ) się lub podjechać do Hospital de la Santa Creu. Zrobisz tam parę fajnych fotek.
    Absolutnie żadnego odpuszczania pomimo placu budowy warto wejść dośrodka, chociażby dla tych makiet i właśnie placu budowy no o wjeździe windą na wieżę już nie wspomnę (a powrót krętymi schodami ... ) Obecnie wejście kosztuje 12 euro a czy drogo i nie ma co oglądać oceń sam chociażby TU

Pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Dzieki za liczne porady, co do ceny to pisałem na "noclegi - barcelona" i w terminie wrzesień październik bo o taki pytałem ceny to 50 euro za pokój 2 osobowy, nie jest jeszcze tak źle plus bilet lotniczy LOT 720 zł w obie strony chyba że znajdę cos tańszego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomekk Zobacz posta
    Dzieki za liczne porady, co do ceny to pisałem na "noclegi - barcelona" i w terminie wrzesień październik bo o taki pytałem ceny to 50 euro za pokój 2 osobowy, nie jest jeszcze tak źle plus bilet lotniczy LOT 720 zł w obie strony chyba że znajdę cos tańszego.
    Znajdziesz - ja właśnie wróciłam - bilet w obie str. ok 420zł (WizzAir)
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomekk Zobacz posta
    nie jest jeszcze tak źle plus bilet lotniczy LOT 720 zł w obie strony chyba że znajdę cos tańszego.
    Sprawdź Ryanair, latają / latali do Girony, spod terminalu masz autobus do Barcelony, bilet kupuje się od razu w obie strony (kilkanaście €), jest wtedy trochę taniej.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Sagrada Familia na pewno warta obejrzenia, najlepiej tam być z samego rana, jak tylko otwierają, jest szansa, że nie będzie tłumów. Ta rada dotyczy zresztą chyba wszystkich turystycznych miejsc, ale nie wszędzie się uda być rano Wjazd na wieżę w Sagradzie też zdecydowanie polecam

Domyślnie

Jechał ktoś samochodem?
    Da się gdzieś na tydzień zaparkować w miarę tanio? Mam w planie tripa po Europie w wakacje.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Mam taki zwyczaj, że rzadko jadę dwa razy w to samo miejsce, wolę poznawac nowe miejsca.
    Bedę tam tydzień i mam zamiar dzien i noc szwędać się po Barcelonie i okolicach. Nie zanam słów "nie warto" Wejdę gdzie się da i gdzie się nie da

Domyślnie

pochwalę się: 5 lipca lecę do Barcelony na 5 dni
    czy jeszcze jakieś szkiełko będzie mi potrzebne, czy obgonie wyjazd tym co mam?
    Ostatnio edytowane przez Tomekk ; 18-05-2010 o 20:36 Powód: dopis

Domyślnie

Hmm... LINK ??

Tyle osób wybiera się do Barcy... wolicie sami?
    Wychowany na Fuji...

Obecnie - "jedną nogą" w Nikonie... =]

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów