Szukaj
Niestety źle to wygląda. Skóra w cieniu wyszła plamiasto, nawet nie będę podawał skojarzeń. Cz-b to dobry wybór, ale należy obróbkę mocno przemyśleć.
Niestety, zgadzam się z kolegą powyżej. Z lewej tragedia, nie wierzę, że tego nie zauważyłeś
Za to gratuluję modelki
pozdr
Nie wiem jak obrabiasz, ale proponuję zainteresować się balansem pomiędzy odcieniami "pomarańczowymi" (beżowymi) oraz czerwonymi. Czasem tez żółcie wchodzą w grę. Balans między tymi kolorami (najczęściej) odpowiada za "plamiastość" skóry. Tu masz przykład odplamienia, niestety z JPEGa nie uzyskam na szybko satysfakcjonującego mnie efektu, ale spójrz na różnice - powinny być ewidentne: http://i863.photobucket.com/albums/a...606c8afa16.jpg.
Przede wszystkim powinieneś poprawnie wywołać kolorową wersję - tam już widać, że coś namieszałeś ostro. Tutaj efekt się skumulował - pogłębił.
Zdjęcie jest bardzo dobre do różnych testów, do swawoli interpretacyjnej, można je przerobić i to dobrze, na setki sposobów. Póki co wybrałeś jedne z najgorszych - zarówno w kolorze jak i tu.
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 15-03-2010 o 01:00
pierwsza wersja bw była niestaranna, robiona na szybko, dzięki za krytyki, poprawiłem, zapraszam do komentowania![]()
Skontaktuj się z nami