Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Aniołek

Domyślnie Aniołek

Witam, to pierwsza taka moja obróbka w stylu High Key, więc postanowiłem wrzucić na forum, żeby poznać opinię innych.
    Na zdjęciu siostrzeniec, Wojtek...
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k...." - J.Piłsudski

Domyślnie

Pytanie czy Tobie podoba się to zdjęcie tak obrobione?

Osobiście nie zastosowałbym hajki w tym przypadku. Akcent jest położony na przestrzeń między ustami i to się głównie rzuca w oczy na pierwszym planie. Zupełnie inaczej byłoby pewnie gdyby usta były zamknięte.
    Poza tym w przypadku dzieci wg mnie najlepiej sprawdzają się kolorowe zdjęcia.

Domyślnie

Zdjęcie to nie było robione w studiu, było całkowicie przypadkowe. Ogólny bałagan na drugim planie itd. Chciałem troszkę na nim poeksperymentować i postanowiłem zrobić coś w stylu High Key. Czy mi się podoba? Tak, mnie się podoba... Co do ust, myślę, że właśnie cały urok w nich. Razem z oczami wyrażają zaciekawienie. Jeśli chodzi o wyłącznie kolorowe zdjęcia dzieci, myślę, że nie można popadać w schematy
    Niemniej jednak dzięki za opinie i sugestie, z pewnością będę miał je na uwadze w przyszłości

Domyślnie

tak jest filtr high key
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    tak jest filtr high key
    Mógłbyś sprecyzować?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    tak jest filtr high key
    Mógłbyś sprecyzować?

Domyślnie

stosowany byl filtr high key
    co tu precyzowac ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

aż się przestraszyłam...

Uprawnienia umieszczania postów