Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Dzięki wielkie za opinie!

Troszkę wyjdę na przeciw "plastikowi". Na połowie zdjęć nie było żadnego retuszu skóry. Na drugiej połowie był lecz naprawdę delikatny. Myslę, że efekt spowodował też makijaż oraz zmniejszenie rozmiaru zdjęcia, przez co nie widać szczegółów na skórze. W drugim bonusie troszkę przesadziłem, może on pozostawia takie wrażenie.

Borowa - sesja miała pokazać dziewczynę. Poza nr 6 jeżeli Ci się nie podoba - napisz to, a nie komentujesz "WTF".

Ogólnie dziękuję za zainteresowanie, wszelkie dodatkowe wskazówki mile widziane.

Domyślnie

zadnego retuszu?? pomijam swiatlo & kadr - przemyslane,nieprzypadkowe i swietne.Ale odwzorowanie skóry - dla mnie super.wrecz canonowskie : P jaka puszka tak definiuje skóre?
    pzdr.
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

gapa ze mnie - d90 fiu fiu
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Tak, na połowie z tych zdjęć nie było retuszu skóry.
    Jednym się podoba, drugim nie... :P Puszka D90 ale kolorystyka nie jest prosto z puszki.

Domyślnie

Modelka zdecydowanie na tak, ale wygląda jakby była troszke nieobyta ze studiem. Tło możnaby występlować
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

bardzo fajna sesja fajnej modelki

Domyślnie

Nie wspominając już o tych błędach co koledzy zauważli całkiem pożądnie ( ale ta skóra! za malo kontrastowe te światła . Za to bardzo mi się podoba bonus 1

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów