Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie podręczny kompakt

Hej
    Niestety mój stary canon zaczyna miec dosyć (trochę się wysłużył) a do lustrzanki nie za bardzo mogę żonę przekonać zaczynam szukać jakiegoś kompakta dla niej - Jedyne w sumie wymagania to dobrze działające auto (niestety) możliwość kręcenia filmików i zasilanie zwykłymi paluszkami (żadnych nietypowych dedykownych aku - zawsze siadają w najgorszym możliwym momencie)
    Myślałem o nikosiu collpix L19/L20
    Nikoś D50 +Nikkor 28-80 +Nikkor 70-300 / Zenit 11 i parę sowieckich szkiełek
    RATMAN

Domyślnie

No tak
    Napisałem i nie zadałem pytania

Pytanie brzmi - czy w ogóle bawić się w coś typu L19/L20 czy jednak szukać w innej "stajni"....
    Nikoś D50 +Nikkor 28-80 +Nikkor 70-300 / Zenit 11 i parę sowieckich szkiełek
    RATMAN

Domyślnie

Zobacz sony h20, naprawdę fajna i kompaktowa małpka Nie wiem jedynie jak z zasilaniem, obawiam się, że akumulatorek
    Buduję szklarnie...

Oszczędny w słowach Awatar Piter18
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

ja mam L20 i do bardzo amatorskich zadań wystarcza za taką cenę to cięźko znaleść coś lepszego

Domyślnie

jeśli jej pasował Canon to może warto zostać przy jakimś podobnym?
    Ty byś miał w razie czego coś co daje realne możliwości zabawy fotografią, a żona automacik.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Masaccio Zobacz posta
    Zobacz sony h20, naprawdę fajna i kompaktowa małpka Nie wiem jedynie jak z zasilaniem, obawiam się, że akumulatorek
    Z soniaczy przyjemną 'małpką' jest ten aparat http://winmar.pl/p5577,Aparat_cyfrow...DSC-T90B_.html
    Gdy go kupisz lejdi twa będzie wniebowzięta. Dostepny jest w kilku kolorach. Na wiosne wprost magnifico

Domyślnie

Pentax też ma fajne małpki, robiące całkiem przyzwoite fotki

Oszczędny w słowach Awatar mariuszstr
    Miasto
    Zalesie k Szubina

Domyślnie

Ja polecam Tobie Canona SX120 IS, kompakcik z dużymi możliwościami:
    zasilanie bateryjne, zoom optyczny x10,dobra cena do jakości fotek, http://www.e-fotojoker.pl/product/ap...hot-sx-120-is/
    Nikon D90, NK 18-105, SB-900, N 50 1.8 ,NK 70-300 VR

Domyślnie

Fajna rada
    NIKON

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów