Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Tu jest ciekawiej niż poprzednio....szumi trochę niebo ale kadr jest dużo lepszy - no i torpedownia się nie łączy
    wiatr był ! - mocny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ależ kochany, kiedy eksperyment to eksperyment, to jest normalna fotografia ze specyficznie ułożonym w kadrze motywem, widzisz to czego inni nie widzą, ja tez mam monitor - owszem fotka jest troszeczkę bardziej kontrastowa ale nie widzę w niej przesady rozmawialiśmy na ten temat ja uważam po uwagach jakie piszesz że jest coś nie tak z kalibracją u Ciebie Andrzeju, zauważ że wielokrotnie Ty jeden zauważasz przegięcia kolorystyczne lub kontrastowe inni piszą że u nich jest ok.
    coś w tym jest
    Tak ,zdecydowanie..Może ja zwracam większą na to uwagę.Teraz oglądam na lapku,nie moim oraz monitorze,również nie moim i jest to samo.
    Nie mam uwag do kontrastu,chodzi mi o partie, które są na granicy lub w przepale..Składowe pomiedzy 253-255...
    To zresztą widać na szarej tablicy i również można sobie sprawdzić punktem składowe...Masz NX-a,więc to nie problem.
    Nie widze tu żadnej przesady.
    Odwoływanie się do wad kalibracji....sorry,to nie to..
    To są moje uwagi,świat nie legnie w gruzach z tego powodu....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Tak ,zdecydowanie..Może ja zwracam większą na to uwagę.Teraz oglądam na lapku,nie moim oraz monitorze,również nie moim i jest to samo.
    Nie mam uwag do kontrastu,chodzi mi o partie, które są na granicy lub w przepale..Składowe pomiedzy 253-255...
    To zresztą widać na szarej tablicy i również można sobie sprawdzić punktem składowe...Masz NX-a,więc to nie problem.
    Nie widze tu żadnej przesady.
    Odwoływanie się do wad kalibracji....sorry,to nie to..
    To są moje uwagi,świat nie legnie w gruzach z tego powodu....
    ale Gruzja ? - tam inwazja jest

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów