Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Raz jeszcze......

....znane miejsce - zapraszam

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez harb ; 14-03-2010 o 00:19

Domyślnie

Kadr ok (chociaż zastanawiam się czemu torpedownia centralnie? ), niemniej kilka miejsc bym rozjaśnił a kilka przyciemnił no i odszumiłbym niebo
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Podoba sie, sa mocne kontrasty i troche cieni. Bardzo lubie tak.

Domyślnie

Jest inaczej tak jak mówiłeś
    Podoba się
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Podoba sie, sa mocne kontrasty i troche cieni. Bardzo lubie tak.
    nie było światła, pochmurny dzień i niewiele więcej dla tego zdjęcia można było zrobić
    Ostatnio edytowane przez harb ; 14-03-2010 o 00:36

Domyślnie

Podobaja mi sie proporcje kadru i te dwa biale pasy bieli na dole, konwersja ok, moze mozna by bylo zrobic cos lepiej (tzn. po mojemu), ale w sumie nie dowiem sie tego bez rawa Ogólem - podoba sie i jestem na tak.

Domyślnie

Ja takze jestem jak najbardziej na tak... i bardzo ciekawa, taka nazwijmy to "skosna wieloplanowosc zdjecia" w jego dolnej czesci...taki fajny przekladaniec wyszedl
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

kulten
    Gość

Domyślnie

No właśnie w pionie to że motyw jest centralnie ja interpretuje na duży plus. Poza tym konwersja bardzo dobre. Kadrowo dużo wręcz nieporównywalnie lepiej niż poprzednie 2 kadry pionowe jakie prezentowałeś.

Domyślnie

Piękny kadr, świetnie skomponowany, po prostu kadrowy majstersztyk jak dla mnie. Podoba mi się bardzo

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

[QUOTE=kulten;1804870...... Kadrowo dużo wręcz nieporównywalnie lepiej niż poprzednie 2 kadry pionowe jakie prezentowałeś.[/QUOTE]

hmmmm. dwa ostatnie nazwijmy to eksperymentem dla potwierdzenia pewnych teorii

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów