Szukaj
Kadr ok (chociaż zastanawiam się czemu torpedownia centralnie?), niemniej kilka miejsc bym rozjaśnił a kilka przyciemnił no i odszumiłbym niebo
![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Podoba sie, sa mocne kontrasty i troche cieni. Bardzo lubie tak.
Jest inaczej tak jak mówiłeś
Podoba się![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Ostatnio edytowane przez harb ; 14-03-2010 o 00:36
Podobaja mi sie proporcje kadru i te dwa biale pasy bieli na dole, konwersja ok, moze mozna by bylo zrobic cos lepiej (tzn. po mojemu), ale w sumie nie dowiem sie tego bez rawaOgólem - podoba sie i jestem na tak.
Ja takze jestem jak najbardziej na tak... i bardzo ciekawa, taka nazwijmy to "skosna wieloplanowosc zdjecia" w jego dolnej czesci...taki fajny przekladaniec wyszedl![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
No właśnie w pionie to że motyw jest centralnie ja interpretuje na duży plus. Poza tym konwersja bardzo dobre. Kadrowo dużo wręcz nieporównywalnie lepiej niż poprzednie 2 kadry pionowe jakie prezentowałeś.
Piękny kadr, świetnie skomponowany, po prostu kadrowy majstersztyk jak dla mnie. Podoba mi się bardzo
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
[QUOTE=kulten;1804870...... Kadrowo dużo wręcz nieporównywalnie lepiej niż poprzednie 2 kadry pionowe jakie prezentowałeś.[/QUOTE]
hmmmm. dwa ostatnienazwijmy to eksperymentem dla potwierdzenia pewnych teorii
Skontaktuj się z nami