Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zawijas

Domyślnie

ciekawe zdjęcie

kulten
    Gość

Domyślnie

Ekspozycja i światełko na tak ale rybie w krajobrazie mimo, że rozumiem koncepcję to nie to co lubię.

Domyślnie

Niespodzianka - to nie ryba choć wygląda jak fisz przyznaję, złożone z 3 pionowych kadrów na 10mm

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Niespodzianka - to nie ryba choć wygląda jak fisz przyznaję, złożone z 3 pionowych kadrów na 10mm
    Szczerze to widać ale nie chciałem wnikać, mało jest rybich o takim kształcie soczewy .

Domyślnie

bardzo ladna miejscoweczka co do zdjecia to nie zabardzo do mnie trafia ale to nie fakt ze jest zle

Domyślnie

Co do kolorow jestem na tak...co da kadru to bardzo jestem ciekaw efektu z wyprostowanym horyzontem, chyba byloby swietne foto, mz.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

No mnie nie pasuje ze wzgledu na horyzont.....ale z 10mm uzyskal bys podobny efekt......moze masz ten kadr normalnie w poziomie??? bo ladny jest!

Domyślnie

Doceniam próbe innowacyjnosci, jednak nie kupuje takiego zniekształcenia perspektywy, horyzont dyskwalifikuje dla mnie to zdjecie, a kadr tez nie bardzo. Ekspozycja oczywiscie poprawna ale nie wiem czy to jest jakis komplement przy Twoim dorobku.

Domyślnie

Jakby ,deko,poprawić WB,to nawet by mi pasowało.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów