Szukaj
nieee no rewelacja nie dosc ze fajny klimat to w bardzo dobry sposob pokazane ech.,,,,, ide rano teraz ja![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Ehhh!! Bardzo ładne! Nie mogę się zdecydować które ładniejsze.
imo kadr trochę bez sensu... szczerze mówiąc nie wiem co chciałeś wyrazić za pomocą tego zdjęcia, ja widze tu kawałek badyla wystającego z pola. Ja bym może spróbował pokazać całe drzewo i tą mgłe na pustym polu
Klimat fajny ale...
Strasznie przeszkadza ten kikut...
Dlaczego nie całe drzewo tylko ucięte?
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
teh_14m3 bede bronil Garego, nie trzeba pokazac calego drzewa jest swietnie skomponowane wlasnie z takim cieciem
to pobudza wyobraznie , mnie nie ciesza ladne pocztoweczki, ja chce by zdjecie pobudzala moje odczucia, moja wyobraznie, patrz na 2 jest stary czlowiek ktory w gescie rozchylonych ramion wita nowy dzien , cieszy sie ze to jest pierwszy dzien reszty jego zycia, baaa zaprasza wszystkich tym gestem by sie nacieszyli pieknem nowego dnia , po zimnej ciemnej nocy , mily sloneczny cieply poranek !!!!! na mnie to dziala i to mocno
Gary swietna robota !!!!!!!!! chce wiecej
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Bardzo ładne! Drugie ma ładniejszy zestaw barw i odlotową mgłę, bardziej mi też odpowiada umiejscowienie linii horyzontu. W pierwszym drzewo zajmuje nieco lepszą pozycję. Szkoda że zdjęcia są nieco spaprane dystorsją falistą![]()
![]()
![]()
Skontaktuj się z nami