Close

Strona 97 z 217 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 2222

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vim Zobacz posta
    przepraszam, ale d200 dobrze sobie radzi ze wszystkim co się do niego podepnie
    Gucio prawda, ze mną radzi tak sobie A tak przy okazji czy ktoś mógłby mnie podać wymiary matówki D200?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Dobra rada na przyszłość, znajdź sobie inną rozrywkę niż próba przyczepiania się do mnie za wypowiedzi, bo strasznie kiepsko i żałośnie Ci to wychodzi
    To było tylko z lekkim, charakterystycznym dla tego wątku, przekąsem Naprawdę nie miałem na myśli żadnej złośliwości.

Domyślnie

spoko, ja jak mówię że się bawiłem aparatem mam na myśli kilka sesji i spacerów. Na d200 udało się zrobić i sesje w plenerze i w studio więc mam pojęcie jak się zachowuje ze stałkami

Domyślnie

Do D200 co nie zapniesz to bedzie dzialac (wszystko od mod-Ai w gore). Reszta zalezy od fotografa, albo od jego przestrzeni miedzyusznej.

Domyślnie

Zakupiłem dzisiaj D200 - obym dołączył wkrótce do zachwyconych

Domyślnie

E tam, D200 jest taki "cudowny", ze nie jest w stanie zastapic mi F3 zapieta MF 55/3.5 a do tego HP5+

D200 chyba pojdzie na emeryture i bedzie sie kurzyl w szafie.

Domyślnie

Też częściej pstrykam Minoltami, ale trzeba przyznać, że wiele jest sytuacji, gdzie nie fotografuje się dla siebie i dwuseta z fudżikiem muszą przejąć obowiązki, bo pewne standardy obowiązują

No i przecież bez światłomierza trudniej zgłębiać strobing i studio na filmie bez większych frustracji

Domyślnie

tylko ja mam D200 ? - jakaś cisza tu nastała
    241299
    to aktualny stan licznika w momencie "przejścia" mojego D200 na zasłużoną "emeryturkę" - nie, nie nawalił, po prostu jest następca, a dwusetka pozostaje jako zapas i do zadań specjalnych , a gdy przekroczy 250 tyś poinformuję
    Podsumowanie - czyli w tym czasie padły 3 akumulatory (w tym dwa oryginały, normalnie jakoś mniej wytrzymałe są ), dwie kary pamięci, klapka baterii, i .... koniec, czyli gumy oryginalne, serwis nie zarobił nic, aparat zawsze mówił jestem gotów, w śniegu, mrozie, deszczu, pyle, itp (jedynie nie widział morza), od czasu do czasu trzeba było użyć silikonu do pokręteł i żyletki do rosnących gum (dalej rosną) - oby jego następca dał tyle samo radości z bezproblemowej pracy i abym mógł też się kiedyś pochwalić rekordowymi przebiegami, czego jemu i sobie życzę
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Bogdi64, pochwal sie, co zastapilo D200?
    Wielki szacun dla tego korpusu za trwalosc i niezawodnosc. Moj ma dopiero cos kolo 33k klapniec
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

w moim padła migawka, ale już jest naprawiony i działa jak dawniej - bajecznie
    NIKON SYSTEM

Strona 97 z 217 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147197 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów