Close

Strona 93 z 223 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 930 z 2222

Domyślnie

Od gripa urwałem niechcący zawiasik... Bardzo delikatna sprawa, nie wiem jak to naprawić. Ładuję dwa oryginalne aku, zaklejam taśmą i zapominam o prądzie na tydzień. Prądożerność powiadacie? Czasami mam wrażenie, że d200 działa na powietrze! Aparat będzie służył aż nie umrze, jak na moje amatorskie wymagania jest idealny. Nawet z tokiną 28-80 radzi sobie bardzo dobrze a AF takiego klocka nie łatwo ruszyć. Co do gum... jakoś się trzymają przyklejone punktowo klejem. Może nie wygląda to fabrycznie ale działa. Mam zrobione jak dotąd 50tys klatek.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Al3ksand3r ; 30-11-2011 o 16:50
    Studencki d200
    "Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego w słowa" Tuwim

Oszczędny w słowach Awatar Vim
    Miasto
    Poznań i okolice

Domyślnie

...co się dzieje, d200 przestał robić zdjęcia, czy może wszyscy pozbyli się tego starucha ?
    btw szkoda, żeby wątek miał tak szybko umrzeć..
    czasami coś ciekawego dało się tutaj wyczytać o d200, a w tym dziale to już chyba rzadkość niestety.
    3 x NIKON
    POZDRAWIAM - Michał

Domyślnie

Eee no zaraz starucha? Ja używam D200 codziennie i go uwielbiam.

Domyślnie

Vim przesadzasz... na razie to moje jedyne body i wg mnie dobrze się sprawuje choć w najbliższym czasie planuje zakup d300, to d200 na pewno zostanie

Domyślnie

A do mnie w zeszły weekend wrócił mój sprzedany rok temu d200 wraz z gripem. Jakoś tak wyszło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciek_apocaliptic Zobacz posta
    A do mnie w zeszły weekend wrócił mój sprzedany rok temu d200 wraz z gripem. Jakoś tak wyszło

Jak to tak to?

Domyślnie

No mówię, tzn piszę. Jakoś tak wyszło... Leżał sobie i stwierdziłem, że ktoś inny będzie miał z niego więcej pożytku. No ale się stęskniliśmy, tzn ja i się okazało że jest możliwość odkupienia go z powrotem. Teraz jest u mnie i dobrze nam razem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vim Zobacz posta
    ...co się dzieje, d200 przestał robić zdjęcia, czy może wszyscy pozbyli się tego starucha ?
    btw szkoda, żeby wątek miał tak szybko umrzeć..
    Eee tam. Ludzie po prostu robią zdjęcia

Mój ma natrzaskane około 65 tysi i nie mogę znaleźć jakiegoś wielkiego powodu, żeby go zmienić.

Domyślnie

A mój ma dopiero 16500 klatek i niestety, ale będę musiał go oddać w tzw. dobre ręce

Super pucha - bez dwóch zdań.

Domyślnie

To nawet go nie poznałeś, mając taki przebieg i już się pozbywasz
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Strona 93 z 223 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów