Close

Strona 83 z 223 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 2222

Domyślnie

ech, powinno być pewnie za darmo... No ludzie zlitujcie się... Do mechanika też idziesz i mu jojczysz że za drogo wziął za wymianę swożni czy zmianę oleju?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 4kfoto Zobacz posta
    http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWNX:IT
    http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWNX:IT

Przesyłka coś koło $7. Po tygodniu były u mnie - ORYGINAŁy i nowe.
    Szkoda czasu na bawienie się i podklejanie.
    No tak ale to przesada za 15 min 140zł!!!!! Chyba że body zawalone starym klejem to wtedy z godzina roboty. Ja wiem, że usługi powinny być w cenie ale bez przesady. Poza tym 300zł (plus ewentualna przesyłka w dwie strony) to 20% ceny body.
    W opisie gum jest napisane wyraźnie "replacement", czyli zamiennik. Nie sądzę aby to były oryginały. Z doświadczenia wiem, że np zamienniki obudów do telefonów gsm to straszna lipa.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Te gumy są z demontażu. Dziękuję bardzo...
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

kilka postow wyzej ktos napisal jakie sa ceny poszczegolnych gum w NPL

Oszczędny w słowach Awatar Paweł Krystek
    Miasto
    Śląsk Cieszyński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    ech, powinno być pewnie za darmo... No ludzie zlitujcie się... Do mechanika też idziesz i mu jojczysz że za drogo wziął za wymianę swożni czy zmianę oleju?
    Ale jak kupujesz nowy samochód to nie wymieniasz foteli po 4-5 latach eksploatacji, tak jakby tapicerka cała odlazła (wyparowała, czort wie co). Olej w samochodzie OK, migawka po przebiegu OK, ale gumy !!!!!

Replacement czy nie - pasują idealnie są z bardzo dobrej gumy tak na czucie.... nie mają nic wspólnego z tandetnymi chińskimi obudowami do komórek

Domyślnie

Ale opony owszem wymieniasz

Domyślnie

Czy ktoś może mi napisać jaką nazwę katalogową ma zaślepka baterii do d200, cholera gdzieś ją wsadziłem i znaleźć nie mogę. Ewentualnie chętnie się dowiem gdzie takową mogę nabyć (poza Postępu).
    D600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    za wymianę swożni czy zmianę oleju?
    sworzni,pisze się sworzni
    D700,Samsung NX1/NX300,30/2,20/2,8,16/2,4,Samyang12/2,N.35-70/2.8D,N.70-200/4G VRIII,Samyang 85/1,4,SB800

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mu2yk Zobacz posta
    Czy ktoś może mi napisać jaką nazwę katalogową ma zaślepka baterii do d200, cholera gdzieś ją wsadziłem i znaleźć nie mogę. Ewentualnie chętnie się dowiem gdzie takową mogę nabyć (poza Postępu).
    W gripie szukałeś? Nie wiem jak, czy akurat w Twoim, ale zdarza się; że jest tam miejsce na pokrywkę baterii.

Domyślnie

Szukałem w gripie, szukałem w pudełku, szafie i wielu innych miejscach, poprostu ją zgubiłem. I dlatego proszę o ten symbol.
    D600

Strona 83 z 223 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów