ty sobie regulamin lepiej przeczytaj a nie rób w tym wątku giełdy![]()
Szukaj
ty sobie regulamin lepiej przeczytaj a nie rób w tym wątku giełdy![]()
to do mnie? ale ja tylko w celach informacyjnych;D
D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800
No to już wiemy na co rycerz zmienia swoje D200 na D200
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=179168
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 04-05-2011 o 18:52
A ja nie wiem dlaczego zmienili znakomity ergonomicznie grip w sensie to co się trzyma, w D700. Dlaczego w D700 jest węższy u dołu i tym samym nie jest tak wygodny i wszystko opiera się na palcu środkowym. Wiem, czepiam się, ale to prawda, przynajmniej w moim przypadku, choć tandem D200 i D700 to fajna sprawa![]()
hi, ale jesteście czujni
chciałem bezlusterkowca ale to takie zabawki sąnie mogę się zmusić do kadrowania przez ekranik
poza tym mały bezgranicznie wybór obiektywów, nie ma mojej ulubionej ogniskowej czyli 50mm
i zaczynam myślec pomału o powrocie do najsympatyczniejszej puszki jaką miałem...
poza tym przymus ekonomiczny lekko się kończy u mnie, więc i zakupy coraz bliżej
A znajdź kogoś, kto narzeka![]()
Ja osobiście, z różnych przyczyn, w tym i ekonomicznych trochę, zostanę przy tandemie D700 / D200. D700 to rewelacja (ona robi "czarną robotę", gdy jest ciemno) pod każdym względem mimo narzekań niektórych na AWB (od czego jest soft?), no a D200 to w tym wątku jest odpowiedź dlaczego. No chyba, że padnie, a nie będzie do kupienia w jakimś sensownym stanie technicznym ...
Skontaktuj się z nami