do tej pory w tym wątki się nie odzywałem - posiadam d200 obecnie 180tyś przebiegu, czy same zachwyty ? -więc na pewno popsuli pokrętło - F90 - D100 się nie zacierało, czyli popsuli (może ekologia i zmiana składu gumy) moja prywatna uwaga - W TAKIM PRZYPADKU NIE KUPOWAĆ JAPOŃSKI PREZERWATYW - skoro skład gumy tak popsuli - miałem też canona, fakt pokrętło podglądu fotek jest wygodne, LV sporadycznie też mogło by się przydać, ale to nie ten rocznik sprzętu, co do wagi, to wcale nie jest ciężki, wprost do dłuższych czasów dodatkowo zakładam lampę aby zwiększyć wagę, co do aparatów idealnych - wzorcowych to w mojej "karierze" spotkałem takie dwa modele czyli minolta 9000 i nikon f4, pierwszy był tworzony przez użytkowników, a drugi do pracy, czyli bez przerostu formy nad treścią i instrukcję można było poznać w jeden dzień, co do d200 to ogólnie jestem zadowolony (choć uważam, że d100 był bardziej "ludzki" ) jestem zadowolony w takim stopniu, że w tej chwili gdybym miał kupować następną skrzynkę (zużycie tej) to było by to znów d200
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami