Yhm, stukam na tablecie na androidzie, a tu stopek ani widu ani słychu, także pardon![]()
Szukaj
Yhm, stukam na tablecie na androidzie, a tu stopek ani widu ani słychu, także pardon![]()
x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90
Tak, dokładnie, na D300. Myślę, więc, że nie za bardzo go zdradziłem, ale jednak. Mam nadzieję, że pokocham go tak samo jak D200![]()
Nikon 610 | S18-50 2.8 | N55-200 mm VR | N50 1.8D | YN 460-II | YN 468-II | inne|| www.lukaszdylka.pl ||
Mój ukochany Nikon D200 opuścił mnie ostatnio i pozostawił fotograficznym "wdowcem" - pewnego dnia po prostu odmówił całkowicie włączenia się. Z bólem serca kupiłem nowy aparat (D810) i tęsknie teraz za swoim D200. Trudno zarzucić cokolwiek D810 ale fotografowanie D200 sprawiało mi chyba więcej przyjemności. Choć trzeba dodać, że niekiedy D200 sprawiał, że była to przyjemność taka bardziej "masochistyczna"![]()
Tak, to prawda. Fotografowanie D200 dawało ogromną frajdę. Oczywiście kpiarze starych korpusów będą się śmiać, ale mnie się tęskni za tym aparatem.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Mozemy sie zamienic. Odstapie mojego D200. W swietnym stanie. Nawet nie wezme dopłaty![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Od Ciebie Jacku nie chcę, Ty zawsze mialeś jakiegos popsutego![]()
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
? Ja ? Nigdy. Ten co go weźmie będzie bardzo zadowolony, sprzęt sprawny w 200% i nie katowany (studio), nigdy nie był na deszczu itp, przebieg całkiem niewielki.
Tylko że ja zartowałem i nie pisałem do ciebie tylko do songvari. D810 mógłbym przytulić![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
ja z z całą świadomością często wracam do mojego D200. Lubię i już. Sentyment....silna rzecz![]()
Ja i D810 się jakoś emocjonalnie w końcu dopasujemy do siebieAle dzięki za propozycję. Gdyby moja tęsknota za D200 kiedyś wygrała - będziesz pierwszy na liście do przytulania
![]()
Ja mialem moment slabosci i kiedy moj jedyny DX obiektyw mi sie zagrzybil zaczalem rozmyslac nad przejsciem na D810. Kupilem nawet najnowszego Della Precision zeby sobie poradzic z duzymi plikami, ale im wiecej o tym myslalem tym mniej uzasadnienia dla zmiany aparatu.
Myslalem, myslalem i kupilem ... Sigme 18-35. I znow jest dobrzeD200 zostanie na kolejne 5 lat
![]()
Skontaktuj się z nami