Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Przed.....

Domyślnie

Chmury mi się podobają, dobry kolor, ponure, mewa na duże nie, napisałeś, że nie majstrowane, a z daleka wygląda na plastikową Bez niej może sie podobać.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Naturalnie - nie, ładnie - tak, świetne niebo

Domyślnie

Niby wszystko w porządku, ale właśnie ta mewa, wydawała mi się taka sztuczna.

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

Na pewno Janku inaczej jest. Ciekawie niebo Ci wyszło, takie dramatyczne jakby to Michał określił .
    Kadr w porządku, klimat też odbieram, a dla spokoju duszy, mewę bym jednak stempelkiem potraktował .

Domyślnie

Mewę zestrzelić i nie będzie zbędnych pytań
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Mewę zestrzelić i ...
    Artur, Ty brutalu !

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    sama tak się wkomponowała, nic przy niej nie robiłem jedyne co robiłem to mocno krzywymi wyciągałem niebo i doszedł crosik zdaję sobie sprawę że nie wszystkim może się podobać
    nie, no jasne
    bardziej mi chodziło o to, że jej obecność przyciąga. taki animal magnetism
    poza tym - to zdjęcie dla mnie jest jak jakaś smutna bajka: jest ten dramatyzm, pustka, zruinowanie, przytłoczenie żywiołem i do tego ta kosmiczna wręcz mewa - która z jednej strony podkreśla mi nastrój tego zdjęcia,
    a z drugiej - nadaje taką.... fantasmagoryczność ....życia, które.....jest???

i błyszczy

tak to czuję - podświadomie
    "Psycho"

Domyślnie

dorzucę b/w ale też z mewą, jak sztafaż mnie się podoba

Domyślnie

Rzeczywiście inne, mewa wygląda trochę jak nieproszony paproch. Tym razem niestety średnio wyszło.

kulten
    Gość

Domyślnie

Napiszę co sobie pomyślałem. Dobry materiał na małą (wysoce drobną) manipulację . Otóż wrzucić całość w kwadrat ale obniżając to super niebo w dół tak by usunąć tym samym ten znaczny kawał czystego nieba. Tonacja na duży plus i tylko stemplem te kółeczka u samej góry bym usunął .

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów