Chmury mi się podobają, dobry kolor, ponure, mewa na duże nie, napisałeś, że nie majstrowane, a z daleka wygląda na plastikowąBez niej może sie podobać.
Szukaj
Chmury mi się podobają, dobry kolor, ponure, mewa na duże nie, napisałeś, że nie majstrowane, a z daleka wygląda na plastikowąBez niej może sie podobać.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Niby wszystko w porządku, ale właśnie ta mewa, wydawała mi się taka sztuczna.
Pozdrawiam.
Nikon DX
Na pewno Janku inaczej jest. Ciekawie niebo Ci wyszło, takie dramatyczne jakby to Michał określił.
Kadr w porządku, klimat też odbieram, a dla spokoju duszy, mewę bym jednak stempelkiem potraktował.
Mewę zestrzelić i nie będzie zbędnych pytań![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
nie, no jasne
bardziej mi chodziło o to, że jej obecność przyciąga. taki animal magnetism
poza tym - to zdjęcie dla mnie jest jak jakaś smutna bajka: jest ten dramatyzm, pustka, zruinowanie, przytłoczenie żywiołem i do tego ta kosmiczna wręcz mewa - która z jednej strony podkreśla mi nastrój tego zdjęcia,
a z drugiej - nadaje taką.... fantasmagoryczność ....życia, które.....jest???
i błyszczy
tak to czuję - podświadomie
"Psycho"
![]()
Rzeczywiście inne, mewa wygląda trochę jak nieproszony paproch. Tym razem niestety średnio wyszło.
Napiszę co sobie pomyślałem. Dobry materiał na małą (wysoce drobną) manipulację. Otóż wrzucić całość w kwadrat ale obniżając to super niebo w dół tak by usunąć tym samym ten znaczny kawał czystego nieba. Tonacja na duży plus i tylko stemplem te kółeczka u samej góry bym usunął
.
Skontaktuj się z nami