Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Magiczny Ogród

Domyślnie Magiczny Ogród

Jak w temacie....

Czekam na jakieś komantarze
    Boguslaw Glegola
    www.glegola.co.uk GG: 2383535

Domyślnie

mnie sie efekt bardzo podoba, ale z mila chcecia zobaczylbym jakas postac/przedmiot na sciezce, bo jakos tak zdjecie nie ma "haka"
    ale za efekt bravo
    pozdrawiam

Domyślnie

wielkie dzięki! postać, może ławeczka Niestety żadnej w poblizu nei bylo aby przenieść:P Może sztucznie kogoś dodam, coś poprubuje i jak się uda to pokaże.
    Boguslaw Glegola

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw Zobacz posta
    wielkie dzięki! postać, może ławeczka Niestety żadnej w poblizu nei bylo aby przenieść:P Może sztucznie kogoś dodam, coś poprubuje i jak się uda to pokaże.

przecież to makieta. Wklej kogoś - najlepiej jakąś ładną panią a zdjęcie zaraz będzie miało haka ;D

cholera - jak patrze na zdjecie na którym sa te dwie panie(twoj poprzedni post) to zaczynam miec podejrzenia że to jednak nie makieta ... chmmm...

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    ...jak patrze na zdjecie na którym sa te dwie panie(twoj poprzedni post) to zaczynam miec podejrzenia że to jednak nie makieta ... chmmm...

Widzisz Bogusław, do czego doprowadziłeś zmiękczaczem? Na tamtym zdjęciu robisz za 'panią'!

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Umpff .... Ale na szczęście nie jestem w swojej pomyłce sam - moja żona też widzi na poprzednim zdjęciu dwie dziewczyny ... hihihi

Domyślnie

1. Nie, to nie jest makieta, ot jest Ogród Botaniczny w Edynburgu (bardzo ładny jeżeli ktoś chce wiedzieć

2. Tak, czasami mnei mylą z kobietą:P To przez to że mam długie włosu (proste i czarne) a większość ludzi potrzebuje okularów:P

3. Bombel, jeszcze napisz czy Ci się fotka podoba

4. Ciągle się zastanawiam jak tam kogoś dokleić, może ktoś sam chce spróbować??
    Boguslaw Glegola

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw Zobacz posta
    Bombel, jeszcze napisz czy Ci się fotka podoba
    Jakby to powiedzieć, żeby nikogo nie urazić... Hmm - jak na makietę, to może by i było, ale jak na 'żywy' ogród, to już nie za bardzo.

Widzę ścieżkę z sukna wijącą się pomiędzy filcowymi kawałkami białego trawnika, i coś jakby okrągłą szyszkę. Ładnie też wyszły te malutkie kłębki szarej waty na lewo od szyszki. Dalej głębia ostrości nie obejmuje, jak to na makiecie...

Może lepszym wyjściem byłoby pokazanie oryginału? Jestem prawie pewien, że będzie lepsze.

Domyślnie

bombel: pzyznaj się poprostu że nienawidzisz Photoshopa i jego wszystkich możliwości
    Boguslaw Glegola

bombel
    Gość

Domyślnie

W sumie tak, poznałem się na tym dziadostwie. Od lat robię w Paincie...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów