Szukaj
przekombinowane wszystkie
1 - nieciekawe tło, oczu nie widać, przepał na niebie
2 - obróbka nie teges, ta grzywka też mi nie leży
3 - czemu sepia? poza tym, z tej perspektywy ona wygląda jak karzełek z krótkimi rękami, nóżkami i wieeelkim garbem na plecach
4 - meeega przepał
5 - najlepsze ze wszystkich, tylko czemu robione pod słońce. I znowu ta grzywka mi nie pasuje. Zasłania oczy, a człowiek jak patrzy na portret to patrzy przede wszystkim na oczy przecież.
Cytując jacka: Przekombinowane wszystkie![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Mi też te zdjęcia się nie podobają. jedynka - przepalone niebo i śnieg, dwójka zaszumiona, zielonkawa, szczególnie włosy i zaszumiona w cieniach, trójka - kadr przekombinowany, wygląda jakby modelka miała wypaść mi na biurko, poza tym brzydka ta sepia, czwórka - przejarane tło, zdjęcie nic nie pokazuje zasadniczo, piątka - stylizacja totalnie nie pasuje do miejsca sesji, szczególnie rzucające się w oczy czerwone paznokcie, dałbym więcej kontrastu, szóstka (bonus) - najlepsza ze wszystkich bo pozytywna i nie popsuta obróbką, szkoda że nieostra. Rada - weź modelkę i ćwicz dalej. Dasz rade. Pozdrawiam.
Programy są dobrodziejne, jak to nazwałeś. Tylko trzeba umieć ich używaćTo już lepsze. Wyostrzaj po zmniejszaniu i będzie ok.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
dzieki za rady
Skontaktuj się z nami