Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie pierwsze proby z portretem [Asiek]

pierwsze portrety
    prosze o rady

1

2

3

4

5

Domyślnie

1 - nieciekawe tło, oczu nie widać, przepał na niebie
    2 - obróbka nie teges, ta grzywka też mi nie leży
    3 - czemu sepia? poza tym, z tej perspektywy ona wygląda jak karzełek z krótkimi rękami, nóżkami i wieeelkim garbem na plecach
    4 - meeega przepał
    5 - najlepsze ze wszystkich, tylko czemu robione pod słońce. I znowu ta grzywka mi nie pasuje. Zasłania oczy, a człowiek jak patrzy na portret to patrzy przede wszystkim na oczy przecież.
    Cytując jacka: Przekombinowane wszystkie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

bez dobrodziejnyxh programow...
    6

Domyślnie

Mi też te zdjęcia się nie podobają. jedynka - przepalone niebo i śnieg, dwójka zaszumiona, zielonkawa, szczególnie włosy i zaszumiona w cieniach, trójka - kadr przekombinowany, wygląda jakby modelka miała wypaść mi na biurko, poza tym brzydka ta sepia, czwórka - przejarane tło, zdjęcie nic nie pokazuje zasadniczo, piątka - stylizacja totalnie nie pasuje do miejsca sesji, szczególnie rzucające się w oczy czerwone paznokcie, dałbym więcej kontrastu, szóstka (bonus) - najlepsza ze wszystkich bo pozytywna i nie popsuta obróbką, szkoda że nieostra. Rada - weź modelkę i ćwicz dalej. Dasz rade. Pozdrawiam.

Domyślnie

Programy są dobrodziejne, jak to nazwałeś. Tylko trzeba umieć ich używać To już lepsze. Wyostrzaj po zmniejszaniu i będzie ok.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

dzieki za rady

Uprawnienia umieszczania postów