Mi się udało bez większych problemów wyłączyć aparat i po włączeniu było już ok.
Szukaj
Mi się udało bez większych problemów wyłączyć aparat i po włączeniu było już ok.
Hejka. Właśnie chciałabym kupić sobie jakiś dobry aparay. Zastanawiam się nas Nikonem p100 , a Canonem powershot sx20i. Co wy na to, który lepszy??? A może jakiś inny polecicie.
ja miesiac temu kupilam p100 jestem zawiedziona poniewaz robi zaszumione zdjecia i bardzo niewyrazne, jest wlasnie w serwisie, mysle ze to wada produkcyjna i skonczy sie dobrze, mysle ze powinnas isc do sklepu wziac naladowany aparat i dopasowac sobie do reki, musi przedewszystkim dobrze lezec i musi ci byc z nim wygodnie, jesli masz to wez z domu karte sd -do p100, i postrzelaj w sklepie jak najwiecej zdjec i przy tym sprawdz czy robi dobre i wyrazne zdjecia sprawdz wszystkie tryby, to samo zrob z tym drugim sprzetem, wybierz ten, z ktorym bedziesz czula sie najlepiej. Przyznaje ze gdyby nie te problemy z p100 bylabym nim zachwycona. i mysle ze bede jak tylko wroci do mnie. powodzenia zycze
Widze że coś wadliwe są te P100 bo mój także jest w naprawie bo przestał działać tryb wyobru scen, tryb sportowy i pokrętło do zmieniania wartości przysłony, migawki itd. Serwis nikona ukończył już naprawę i czekam aż mi go odeślą
Dzisiaj przyszedł aparat z naprawy, wszystko zostało naprawione tak jak należy mam nadzieje że już nic więcej sie w nim nie zepsuje. Wymienili mi przełącznik trybów i taką rolkę pod kciukiem. Jak bedzie ładniejsza pogoda pójdę porobić trochę zdjęć i wrzucę tutaj.
No troche mnie przestraszyliście tą wiadomością, że nikon się szybko psuje. Może to tylko jeden problem, który na szczeście da się naprawić. No wujo, byłabym wdzięczna za wstawienie kilka zdjęć. Ale najlepiej chyba bedzie jak pójde do sklepu i tak sama się przekonam jekie te aparaty są. W sumie to zastanawiam się nad nikonem, canonem sx20si i sony hx1.
Ja miałem :P to musiał być błąd oprogramowania w końcu aparat jest naszpikowany elektroniką. Jeśli wyskoczy komuś taki błąd to nic poważnego bo wcześniej też o takim przypadku pisał
Witam.
Miałem okazje ostatnio pstryknąć kilka fotek na ślubie i weselu.
Zdziwiło mnie gdy po około 150 foto i dwóch dwuminutowych nagraniach hd padła bateria. Ile mniejwięcej wam pozwala ten akumulator zrobić zdjęć??
Zacina mi się również przycisk do przeglądania zdjęć.
Pozdrawiam
Ja na jednym aku robię ok. 1000 zdjęć, ale należy dodać, że zwykle robię serie min 10 zdjęć i nie korzystam z LCD a wyłącznie z wizjera, który zdaje się pobiera mniej prądu.
Na pewno wizjer pobiera mniej prądu, ale ten wizjer pozostawia wiele do życzenia jeśli chodzi o jakość - niestety w tym segmencie aparatów to normalne.
Skontaktuj się z nami