Szukaj
chyba ciekawiej by było, gdybyś zrobił to symetrycznie. W obecnej formie instynktownie szukam lewej strony...chociaż i tak całkiem ciekawie.
Nie jarzę tu światła, jeśli świeci w oczy dlaczego pierwszy plan taki jasny? Tak więc widziałbym pierwszy plan ciemniej, dużo ciemniej i będzie fajne foto![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
No i kwadracik zdecydowanie najlepiej przechodzi przez gardło.
No dla mnie obie wersje dość ciężko przechodzą przez gardło - głównie z racji na ostrość i dość słabą jakość
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
nie podoba mi się ani zawartość ani kolorystyka
może będzie niepopularne to co napiszę ale zaczynam widzieć również na tym forum tendencję do robienia fotografii na siłę, pod kategorię artystyczną - przepis jest prosty, zrobić inny kadr (inny znaczy dziwaczny taki żeby chwycił widza) dodać kolor np. crosem, przyciąć w modny kwadrat, dodać winietę i mamy gotowy hicior !!!!!!!
ale to nie tak mz. powinno być w fotografii, albo szokujemy czymś naprawdę mocnym ale też dobrym również kompozycjnie i technicznie, albo ujmujemy prostotą, kolorystyką, i przekazem zarejestrowania ulotnej chwili, bo tworzenie fotografii dla samego tworzenia uważam za stratę czasu
sorry Łukaszu ale ja tę fotografię uważam właśnie za taką, nie ma w sobie ani mocy czyli nie szokuje czymś bardzo szczególnym ani piękna - może to mój konserwatyzm się tutaj odezwał ale tak to widzę![]()
Motyw jest bardzo ciekawy, ale wykonanie mi nie pasuje, słaba jakość i wydaje się niedoświetlone.
Skontaktuj się z nami