Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Samotność

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    Ale dlaczego? Wtedy to bedzie kolejne ladne zdjecie ladnego drzewka cykniete w ladna pogode. Totalny uniformizm, takich zdjec jest na peczki na tym forum. Ale to moje zdanie oczywiscie. Dziewczynie powinno sie rzucac wskazowki techniczne, ale niech patrzy na swiat swoimi oczami, bo tylko wtedy ma to jakis sens... A patrzy niezle.
    No tak, zgodzę się,jak najbardziej,tylko,chodzi mi o to,że skoro dziewczyna początkująca i nie wierzy w swoje umiejętności to niech fotografuje na początku w warunkach prostych do fotografowania,aby nabyć pewności,a nie od razu jakieś nocne eksperymenty.
    No chyba,że początki już dawno ma za sobą, i standardy to dla niej pestka to jak najbardziej niech próbuje Ale to tylko moje zdanie.
    Patrząć jeszcze raz na to zdjęcie,najbardziej nie pasują mi te fioletowe plamy i przepalony pas i kolor trawy za drzewem. Czekamy na kolejne zdjęcia.
    De siedem set.

Domyślnie

No chyba,że początki już dawno ma za sobą
    Owszem, początki ma już za sobą Choć tak naprawdę fotografować uczymy się całe życie
    D700+grip/D200+grip T28-75/f2.8+N50/f1.8+S85/f1.4+T70-200/f.2.8+Nissin Di866+inne graty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gandalfo Zobacz posta
    Żadnego filtra nie było.
    Dobra, kumam, to sa inne drzewa w tle.

Czasami dobrze jest złamać zasady, nawet te kolorystyczne. Uważam, że to zdjęcie ma swój klimat właśnie dzięki nietypowej kolorystyce, bardzo chłodnej, co dobitnie podkreśla pustkę i samotność
    Tak, tak, wszystko fajnie, podzielam to zdanie, tylko do chlodnej, niebieskiej kolorystyki NIE pasuja rozowe placki za drzewem. To jest ewidentny blad, ktory najlepiej usunac.
    Ostatnio edytowane przez Jakubas ; 09-03-2010 o 12:56
    forum.niekojarze.pl

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kujawsko-Pomorskie

Domyślnie

To czas przeskalowania zdjęcia do obecnych rozmiarów a nie wykonania fotki
    A rzeczywiście. Dziwne, wydawało mi się, że exif był pełen. No cóż...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów