Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Dwaj wędkarze...

...może i mali, ale są

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

No to natreszcie moge napisac.....!!!!!!plasko!!!!!!......
    Nie wiem w jaki sposob obrobki wpales ostatnio ale jest plasko......ogladam na slabym sprzecie....jednak widze te fote na trezcim z kolei......JEST PLASKO......a to za sprawa braku osobnej obrobki nieba.....

Domyślnie

jest kawał stotografowanej przestrzeni - ale to wszystko co jest na tym zdjęciu, nie ma motywu no i technicznie z uwagami Grega

Domyślnie

Eeee... A gdzie ci wedkarze...?
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

wędkarze ? gdzieś koło drzewa jeśli dobrze widzę .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No to natreszcie moge napisac.....!!!!!!plasko!!!!!!......
    Nie wiem w jaki sposob obrobki wpales ostatnio ale jest plasko......ogladam na slabym sprzecie....jednak widze te fote na trezcim z kolei......JEST PLASKO......a to za sprawa braku osobnej obrobki nieba.....
    No to ładnie Teraz czuje się taki płaski, skoro powiedziałeś A to czekam na podpowiedź, jak możesz kilka słów na PM, będę wdzięczny i dzięki za potpowiedź. A obróbka jakoś teraz staram się coraz mniej ingerować, nie zawsze to wychodzi na +
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jest kawał stotografowanej przestrzeni - ale to wszystko co jest na tym zdjęciu, nie ma motywu no i technicznie z uwagami Grega
    Dobrze zauważyłeś, kawał przestrzeni, ale zobacz, że udało mi się ją zamknąć w kwadracie Uczę się pokazuję, kiedyś może coś się spodaba komuś

Uprawnienia umieszczania postów