powiem to 3 raz w zyciu byl bys moim 4 fotografem hmm pierwszy to ja potem 2 sprytnych zawodowcow (jeden z naszego forum ale go nie ma ostatnio) i ty, mowie powaznie na setki tysiace zdjeci jakie widze, chce wiecej twoich prac
Szukaj
powiem to 3 raz w zyciu byl bys moim 4 fotografem hmm pierwszy to ja potem 2 sprytnych zawodowcow (jeden z naszego forum ale go nie ma ostatnio) i ty, mowie powaznie na setki tysiace zdjeci jakie widze, chce wiecej twoich prac
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
dzieki za mile slowa,jutro vstavie kolejna serie fotek
Road to Manila
Witam.
Do mnie trafia najbardziej foto nr 5. ze wzgledu na tonacje i architekture drewnianą. Drugie w kolejności to nr 3. Byłeś z parą w ciekawych miejscach, niestety w mojej skromnej opinii nie wykorzystałeś tego do końca ...i posiadanego sprzętu chyba też.
Kwestia podejścia i oczekiwań. Miejsca fajne, Małżeństwo też, sprzęt mniam mniam...IMO fotki mogłyby być dużo lepsze gdyby były zrobione w odpowiedniej porze dnia, popracowałbyś z blendą itp. Oczywiście to moja opinia wynikająca z mojego małego doświdczenia.
Pozdrawiam
Grzegorz
ciekawe jak na fotki slubne ... tylko nie wiem czemu pan na zdjeciach 2,4,5 przypomina mi jasia fasole![]()
D200 , Sigma 10-20 mm f/4-5.6 EX DC HSM , 18-50mm f2.8 EX DC Macro HSM , Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM , SIGMA EX Apo Tele Converter 1,4 , Nikkor 105mm F2.8G IF-ED AF-S VR
fajne pomysłowe ujęcia ale ja wolę jednak "tradycyjne" ujęcia
Tutaj brakuje mi takich typowo portetowych zdjęć młodych
a zdjęciach B&W brakuje mi trochę kontrastu
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
"wywrotowe" zdjecia, ciekawe ilu nowożeńców by sie na taką sesję zdecydowało. Nawet ci młodzi to tradycjonaliści. Ale ja bym forsował takie spojrzenie u młodych. Podoba mi się pomysł.
ciekawe inaczej co nie znaczy gorzej![]()
powiem krótko - marzyłbym o takiej sesji zdjęciowej podczas mojego ślubu, mam gdzieś sztampowe zdjęcia z kościoła, US, z wesela z pochmielonymi krewniakami, których widziałbym po raz pierwszy bądź drugi w życiu, mam gdzieś ckliwe spojrzenia głęboko w oczy na ławeczce w parku, mam dość róż na samochodach.... - niestety jestem już po slubie (ale nie po weselu)
Gratuluje pomysłów
Pomysł super i fotki też. Dopiero przy takich projektach widac potencjał jaki drzemie w naturalnych fotkach. studyjne jakkolwiek poprawne technicznie az do bólu sa sztuczne... a tu pełen sponton. A gratuluje Ci młodych - ja (wideo) czesto mam takich co to Pani młoda na trawke nie stąpnie bo bucik ubrudzi - wtedy to jest hardcore zrobic z nimi plener...
Podobają się bardzo 3, 4 i 6. Zgadzam się z KARLOSEM co do całości albumu.
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Skontaktuj się z nami