Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

powiem to 3 raz w zyciu byl bys moim 4 fotografem hmm pierwszy to ja potem 2 sprytnych zawodowcow (jeden z naszego forum ale go nie ma ostatnio) i ty, mowie powaznie na setki tysiace zdjeci jakie widze, chce wiecej twoich prac
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

dzieki za mile slowa,jutro vstavie kolejna serie fotek
    Road to Manila

Domyślnie

Witam.
    Do mnie trafia najbardziej foto nr 5. ze wzgledu na tonacje i architekture drewnianą. Drugie w kolejności to nr 3. Byłeś z parą w ciekawych miejscach, niestety w mojej skromnej opinii nie wykorzystałeś tego do końca ...i posiadanego sprzętu chyba też.
    Kwestia podejścia i oczekiwań. Miejsca fajne, Małżeństwo też, sprzęt mniam mniam...IMO fotki mogłyby być dużo lepsze gdyby były zrobione w odpowiedniej porze dnia, popracowałbyś z blendą itp. Oczywiście to moja opinia wynikająca z mojego małego doświdczenia.
    Pozdrawiam
    Grzegorz

Domyślnie

ciekawe jak na fotki slubne ... tylko nie wiem czemu pan na zdjeciach 2,4,5 przypomina mi jasia fasole
    D200 , Sigma 10-20 mm f/4-5.6 EX DC HSM , 18-50mm f2.8 EX DC Macro HSM , Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM , SIGMA EX Apo Tele Converter 1,4 , Nikkor 105mm F2.8G IF-ED AF-S VR

Domyślnie

fajne pomysłowe ujęcia ale ja wolę jednak "tradycyjne" ujęcia
    Tutaj brakuje mi takich typowo portetowych zdjęć młodych
    a zdjęciach B&W brakuje mi trochę kontrastu

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

"wywrotowe" zdjecia, ciekawe ilu nowożeńców by sie na taką sesję zdecydowało. Nawet ci młodzi to tradycjonaliści. Ale ja bym forsował takie spojrzenie u młodych. Podoba mi się pomysł.

Domyślnie

powiem krótko - marzyłbym o takiej sesji zdjęciowej podczas mojego ślubu, mam gdzieś sztampowe zdjęcia z kościoła, US, z wesela z pochmielonymi krewniakami, których widziałbym po raz pierwszy bądź drugi w życiu, mam gdzieś ckliwe spojrzenia głęboko w oczy na ławeczce w parku, mam dość róż na samochodach.... - niestety jestem już po slubie (ale nie po weselu )

Gratuluje pomysłów

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Pomysł super i fotki też. Dopiero przy takich projektach widac potencjał jaki drzemie w naturalnych fotkach. studyjne jakkolwiek poprawne technicznie az do bólu sa sztuczne... a tu pełen sponton . A gratuluje Ci młodych - ja (wideo) czesto mam takich co to Pani młoda na trawke nie stąpnie bo bucik ubrudzi - wtedy to jest hardcore zrobic z nimi plener...

Domyślnie

Podobają się bardzo 3, 4 i 6. Zgadzam się z KARLOSEM co do całości albumu.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów