Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Ala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trezrrr Zobacz posta
    a modelka faktycznie ekstremalnie nieśmiała. Rozruszała się właściwie dopiero po sesji, ale myślę ze przy następnej będzie dużo lepiej. A ja prowadzenia modelki też dopiero się uczę.

no ladnie to juz wiemy wszystko :P

powazniej.. to ok nie twierdze ze tego nie robiles co napisales... ale i jakos tak mdło jest na tych zdjeciach... ale jak sam przyznajesz troche inne kierunki mamy a to bardzo dobrze...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trezrrr Zobacz posta
    czy granica twarzy i włosów po lewej stronie na 4 nie wydaje się przeostrzona?
    Wydaje się. I to nie tylko ta granica, a kontur twarzy także. Są tam już schodki, podobnie jak na krawędzi ręki. Generalnie wszystkie krawędzie na tym zdjęciu prezentują się trochę nierealnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    no ladnie to juz wiemy wszystko :P
    Następnym razem rozruszam przed Dowcipniś się znalazł :P

Strasznie się trzeba namęczyć żeby usłyszeć coś konkretnego. Dzięki że w końcu daliście się za język pociągnąć.

W ramach bonusu:

B1:

B2:

Może być? Nie mdło aby?
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

B1 całkiem spoko. B2 bez sensu poza i mina, więc dalej już nie wnikam.
    A mdło w sensie ostrości rozumiem (bo kontrast nadal ogromny)? Rzekłby, że akurat - można podostrzyć bardziej, jak potrafisz to zrobić dobrze. Jeżeli nie, to lepiej zostawić jak jest.
    Aha, jak zadasz konkretne pytanie, jest wielokrotnie większa szansa, że dostaniesz konkretną odpowiedź.

Domyślnie

Dzięki Mosad, robisz na tym forum kawał dobrej roboty. Konkretnych pytań nie zadaję bo interesuje mnie odbiór tych zdjęć (np. że mdło, że zbyt kontrastowe). Siedząc przy nich trochę czasu przestaję widzieć obraz ogólny i skupiam się na szczegółach.
    Ze spraw technicznych doceniłbym porady odnośnie świecenia w ciemnym garażu z jedną lampą. Wiem, że cudów nie będzie, że przydało by się więcej źródeł światła albo chociaż ktoś z blendą itp. Poza tym dowiedziałem się od Was sporo, za co bardzo dziękuję.
    Hanibal, mam nadzieję że się nie obraziłeś ani nic. Lubię jak mi czasem dowalasz, dajesz rady cenne chociaż lakoniczne. A dla mnie im więcej uwag tym lepiej.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów