Ta szata zimowa na jedynce bardzo mi się podoba.![]()
Szukaj
Ta szata zimowa na jedynce bardzo mi się podoba.![]()
Wybieram jedynkę z bardzo dobrym kadrem i kolorami![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Chałup to ja nie widzę
Wybieram "turystyczną" dwójkę.
Na jedynce zabrakło światła z jedynki.
chałupy rozebrali bezdomni na opała jedynka mimo braku bezpośredniego uderzenia światła na pale, ma jednak swój potencjał gdyż robiona była o 14 30 i było na tyle jasno ze mogłem nawet wydobyć sporo z podłogi czyli pokazać ziarenka piasku - ale zgodzę się z twierdzeniem ze mogło być jeszcze lepiej gdyby zaświeciło
![]()
Na jedynce cieszy tradycyjna sterylność detalu jednak dwójka wygrywa za "całokształt".
A gdzie golasy z przeboju Wodeckiego?![]()
LED ZEPPELIN
Jedynka jest znakomita! No i to niebo........niestety siedze na lapku z rozjechanym kolorem na maksa.....a nowy jest
Jedyny jak nie najwiekszy minus tych fotografii to brak golasow o ktorych wspominal Andrzej w poscie powyzej![]()
Nikon http://greg77.com/
Mimo, ze braklo swiatla na 1, to i tak swietnie zostala przedstawiona![]()
W Twoim stylu. Bardzo ladny kadr!
Dwojka - przyjemna i z ladnym swiatlem...
Jedynka za kadr, kompozycję, spokój i harmonię.
Piękne kolorki i bardzo dobra podłoga.
Dwójka przyjemną jest, lecz jak dla mnie zbyt agresywna. Przeszkadza mi trochę ta ostra podłoga, niekorelująca ze spokojem fal morskich. Poza tym brakuje mi lewej strony, zamknięcia kadru. Takie mam odczucia.
Wiem jak było, duże brawa za kadr, kolory, wycisnąłeś wszystko, co można tam było zrobić.
Skontaktuj się z nami