Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Bruzdy 2

Domyślnie Bruzdy 2

Proszę o uwagi i porady.
    Pozdrawiam

Domyślnie

podoba się, B&W próbowałeś?

Domyślnie

Kompozycja i kadr bardzo mi się podobają! Dobry podział, klarowny temat. Widać, że cała sprawa jest przemyślana.

Jeśli zaś chodzi o kolory... Sam nie wiem Patrzę i patrzę, niby coś mi nie gra z tym niebem, ale nic mi póki co mądrego do głowy nie przyszło... Jeśli przyjdzie - dam znać

Podsumowując, jak dla mnie jest to na pewno praca na plus.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Podobnie jak przedmowca, te kolory jakieś takie... no nie mowia do mnie Przekonwertowalbym to na BW
    Kadr bardzo dobry!!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Tak, kolory na glebie i ostrość trochę nie teges...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo dziękuję za uwagi, zdjęcia poza kadrowaniem są bez obróbki z prostego powodu , jestem na razie z tego tematu bardzo słaby , dotyczy to też konwersji do BW. Myślę że najpierw powinienem opanować sztukę przynajmniej poprawnego fotografowania/ekspozycja , kadr/ a potem przejść do obróbki . Co o tym myślicie.

Domyślnie

Kadr ok,ale śnieg nie taki
    Borri Ci wytłumaczy
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

ja (jak juz raczej wiadomo ) inny jestem wiec powiem ze mimo wszystko probowalbym wyprostowac horyzont do ladnego poziomu. Uksztaltowanie terenu uksztaltowaniem terenu a horyzont horyzontem

Uprawnienia umieszczania postów