Szukaj
pierwsze bardzo mi sie podoba
dwojka tez ladna ale mz bez tego stateczka bylaby czysciejsza / bo i tak niewiele wnosi w kadr /
kadry bardzo fajne i ladny kolor pastelowego nieba
Dobrze, że to nie statek z mewami, bo musiałbym Cię znienawidzićObie ładne, czysto, ładna kolorystyka i kadry. Ja również wybieram poziom.
Perfekcyjnie naturalna kolorystyka, wybieram gwiazdozbiór nr 1.
LED ZEPPELIN
Kadr fajny, ale dla mnie takie zwykle-pstrykniete-na-spacerze.Niebo mozna nazwac "pastelowym" albo po prostu "bladym". Moze by sie przydala szara polowka albo dluzszy czas naswietlania calosci dla klimatu?
Aha, a z kadrow - wole drugi, pionowy. Szkoda, ze stateczek daleko.
Pozdrawiam!
Max
Kolego max_m z utesknieniem czekam na twoje prace.....zeby ocenic czy twoje narzekanie jest tylko teoria czy jest choc troszke podparte praktyka.......
Bo wiesz......albo moze nie wiesz ze szara polowka nie zawsze zalatwia sprawe......a moze jestes z tych ktorzy bez polowki nie foca....znam takich (nie z tego forum)......a dlugi czas.....chmmmm stary, Harb to stara szkola.....on nie potrzebuje statywu do robienia zdjec........zreszta po co tu statyw czy filtry jak swiatlo bylo idealne......w plecy albo lekko z boku.......
Jedynka Janusz......jest pieknie,,,,,zastanawia mnie tylko czy to wina monitora czy moze inaczej podostrzyles?
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 08-03-2010 o 04:09
Nikon http://greg77.com/
Jestem, ciekaw, żeby do jedynki dać dół od dwójkiskos, jakoś to sobie tak wyobraziłem>Obróbka na miękko, uspokajająco wręcz.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Ładna, delikatna 1, podoba mnie się.
Pozdro. Wojtek
Skontaktuj się z nami