Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

tak jakos mi ciasno w tym kadrze, mimo to nie jest zle , czysto i kolorowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    tak jakos mi ciasno w tym kadrze, mimo to nie jest zle , czysto i kolorowo
    Sie podpisze!

Domyślnie

Jedyne "ale" jakie mam pokrywa się z opinią przedmówców - dla mnie także jest odrobinę za wąsko - gdyby pierwszoplanowa kosodrzewina mieściła się w kadrze z niewielką możliwością oddechu po każdej ze stron, byłoby miodnie
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Ja z kolei lubie takie ciasnoty Klarowna fota

Domyślnie

Mi ciasnota tu nie przeszkadza ale zgodzę się może odrobinę szerzej byłoby lepiej.
    Ostrość była zapewne na hyper mogło się zdarzyć że mi się pierścień milimetr przesunął. Tam nad górami unosiła się lekka mgiełka więc nie mogło być idealnie ostro, nie każda fota musi być żyleta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    Tam nad górami unosiła się lekka mgiełka więc nie mogło być idealnie ostro, nie każda fota musi być żyleta.
    Co do dalszego planu jak najbardziej sie zgadzam - mgielka mogla sprawe polozyc czyli dac efekt braku ostrosci. Ze nie kazda fota musi byc zyleta tez sie zgodzie. Ta jednak nalezy do rodzaju fot w ktorych ostrosc ewidentnie powinna byc po calosci. Ale to jest jak najbardziej subiektywna opinia

Domyślnie

W tym przypadku ciasno pasuje, mnie się podoba .

Domyślnie

Ciasno,ale fajnie
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Uprawnienia umieszczania postów